Η τελευταία ευκαιρία

Ο Παναθηναϊκός έχει μια τελευταία ευκαιρία για να τεθεί σε τροχιά τίτλου, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να νικήσει τον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από τους Ερυθρόλευκους στους τρεις βαθμούς.

Το… πρόβλημα για τους Πράσινους είναι ότι, μέχρι στιγμής κατά την τρέχουσα σεζόν, όποτε χρειάστηκε να νικήσουν είτε για να πιάσουν κορυφή, είτε για να πλησιάσουν αισθητά την πρώτη θέση στη βαθμολογία, τα έκαναν μαντάρα, ενώ το ίδιο συνέβη και στο Κύπελλο Ελλάδας που ήταν ο πλέον εφικτός στόχος.

Το Τριφύλλι έχυσε την καρδάρα με το γάλα τόσο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη , όπου συνετρίβη με  4-2, όσο και στα Γιάννενα όπου έμεινε στο 0-0, ενώ οι Ακρίτες στέρησαν από τον ΠΑΟ και την πρόκριση στους οχτώ του Κυπέλλου καθιστώντας τη χρονιά αποτυχημένη.

Οταν ο ΠΑΟ ένιωσε ότι μπορεί να αγγίξει τον τίτλο λύγισε δείχνοντας ότι δεν διαθέτει το μέταλλο της περυσινής ομάδας, που (τουλάχιστον) στο Κύπελλο δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης σε κανέναν αντίπαλο. Γι’ αυτό και το κατέκτησε πανηγυρικά…

Πλέον οι Πράσινοι έχουν μια ύστατη ευκαιρία απέναντι στον ΟΦΗ και στη συνέχεια  με τον Ολυμπιακό για να ξαναμπούν στο παιχνίδι του τίτλου. Το ζητούμενο όμως είναι αν θα την αρπάξουν ή αν θα την αφήσουν να τους προσπεράσει ξανά. Πάντως το χαστούκι στο Κύπελλο από την Ξάνθη φαίνεται ότι θορύβησε το Τριφύλλι που έκτοτε δείχνει μεγαλύτερη σοβαρότητα. Κάτι όμως που πρέπει να αποδείξει και στα παιχνίδια «φωτιά» που ακολουθούν.

Αν πιστεύεις ότι μπορείς να κατακτήσεις το πρωτάθλημα , θα πρέπει και να αποδεικνύεις μέσα στο γήπεδο ότι το αξίζεις…

Σχετικά άρθρα