Επιστροφή στις νίκες η Σίτι

149. ΠΑΡΜΑ-ΚΙΕΒΟ  Χ  3.00
Η αναμέτρηση αναβλήθηκε την περασμένη Κυριακή λόγω κακοκαιρίας. Η γηπεδούχος δεν σώζεται με τίποτα καθώς είναι στο -10 από την 17η θέση με απολογισμό μία μόνο νίκη στα 10 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Το λογικό θα ήταν να ποντάρει κανείς στη νίκη της Κιέβο αλλά η προϊστορία είναι αποτρεπτικός παράγοντας καθώς η Πάρμα δεν έχει χάσει από την Κιέβο στα 10 τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας. Για τους φιλοξενούμενους δεν θα ήταν άσχημος ο βαθμός άλλωστε βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση με απολογισμό έναν πόντο στα τέσσερα πιό πρόσφατα ματς.
 

154. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ Χ2 (Δ.Ε) 1.96

Η κόντρα σε αυτή την αναμέτρηση προτείνεται για δύο λόγους. Ο ένας και πιό σημαντικός είναι οι πολλές απουσίες βασικών που έχουν οι “Αγιοι” οι οποίοι έρχονται από δύσκολη νίκη με 1-0 στην έδρα της ΚΠΡ. Ο έτερος είναιη καλή εικόνα που βγάζει η Γουέστ Χαμ η οποία έφτασε μια ανάσα από τη νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Κυριακή αλλά ισοφαρίστηκε στο 92′. Εκτός έδρας στα έξι τελευταία που έχει δώσει έχασε μόνο από Λίβερπουλ και Τσέλσι. Στο “Ντελ” μετρά δύο ισοπαλίες πέρσι και πρόπερσι.

155. ΣΤΟΟΥΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. 2  1.60

Η Στόουκ είναι σε αγωνιστική άνοδο και έρχεται από ισοπαλία στη δύσκολη έδρα της Νιουκάστλ παίρνοντας το βαθμό στο 90 με γκολ του Κράουτς. Στην έδρα της παίζει ανοικτά και αυτό το πληρώνει ειδικά όταν έχει απέναντι ομάδες με την ποιότητα της Μάντσεστερ Σίτι η οποία θα πάει στο “Μπριτάνια” με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στα τρίποντα. Δεν είναι μόνο ότι θέλει τους βαθμούς για να παραμείνει στο κυνήγι της Τσέλσι η ομάδα του Πελεγκρίνι αλλά πολύ περισσότερο επειδή την πλησίασε η τρίτη Σαουθάμπτον στους τέσσερις πόντους.

Η προϊστορία λέει ισοπαλία, αποτέλεσμα που έχει εμφανιστεί τέσσερις συνεχόμενες σεζόν αλλά αυτή τη φορά η Σίτι θέλει πιό πολύ το ματς. Επιπρόσθετα θα επιδιώξει και τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στο “Ιτιχαντ”.

Σχετικά άρθρα