Ανάσανε ο Άρης

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης το μεγάλο δάνειο που είχε πάρει από την Τράπεζα Πειραιώς (ύψους 280.000 ευρώ) εξοφλήθη και πλέον οι οφειλές της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ φτάνουν τα 35.000 ευρώ.
Πρόκειται για μία τεράστια ανάσα στα οικονομικά του Άρη που προσπαθεί να ορθοποδήσει.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πέντε άνθρωποι της ΚΑΕ ανέλαβαν να εξοφλήσουν το δάνειο και εκείνοι είναι ο Ντίμης Παπαϊωάννου, ο Αλέξης Αντωνιάδης, ο Ηλίας Πόππης, ο Γαρμπής Τουρσουτζιάν και ο Σπύρος Πουλιτσίδης.
Το χρέος των 35.000 ευρώ είναι διακανονισμένο μέχρι το τέλος του 2016 και έτσι μετά την εξόφληση που έγινε, οι συνολικές οφειλές του Άρη από τα 420.000 που ήταν το 2012 έχουν πέσει στις 35.000 ευρώ.
Αναλυτικά:
«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι ένα ακόμα οικονομικό βάρος αφαιρέθηκε από την «πλάτη» της ομάδας.
Οι κ.κ. Ντίμης Παπαϊωάννου, Αλέξης Αντωνιάδης, Ηλίας Πόππης, Γαρμπής Τουρσουτζιάν και Σπύρος Πουλιτσίδης ξόφλησαν το δάνειο που είχε πάρει η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. από την Τράπεζα Πειραιώς. Πρόκειται για ένα ποσό της τάξης των 280.000 ευρώ, το οποίο αφαιρείται από το συνολικό χρέος του ΑΡΗ.
Παράλληλα, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία απεμπλοκής του κ. Τάκη Γεωργούλη ως εγγυητή του δεύτερου δανείου της Κ.Α.Ε. και του επιστράφηκαν τα χρήματα της εγγύησής του. Το εν λόγω δάνειο, στο οποίο εγγυητής ήταν επίσης ο κ. Σωτήρης Κιοσέλογλου, πλέον έχει ενήμερο υπόλοιπο 35.000 ευρώ, το οποίο είναι διακανονισμένο έως το τέλος του 2016.
Έτσι, οι συνολικές υποχρεώσεις της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. προς τις τράπεζες, από 420.000 ευρώ που ήταν το 2012, έχουν πέσει στις 35.000 ευρώ. Κάτι που αποτελεί μία βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει η Κ.Α.Ε. για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας. Μία προσπάθεια που παρά τις δυσκολίες συνεχίζεται καθημερινά και η επιτυχής ολοκλήρωσή της εξακολουθεί να αποτελεί το βασικό στόχο του ΑΡΗ, ώστε να ξαναφτάσει η ομάδα εκεί που ο κόσμος της την είχε συνηθίσει στο παρελθόν και την ονειρεύεται για το μέλλον.
Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θέλει να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην παραπάνω εξέλιξη, για τη βοήθειά τους στη δύσκολη καμπή που βρίσκεται η ομάδα».

Σχετικά άρθρα