Οργή στον ΟΦΗ για το μέτωπο Λίγκας – Παναθηναϊκού

Εκδικάστηκαν το πρωί τα ασφαλιστικά μέτρα των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της Super league και για μια ακόμα φορά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τάχθηκε κατά της ομάδας του Ηρακλείου.
Ο νομικός εκπρόσωπος της διοργανώτριας, Γιάννης Οικονομάκης,  δεν κατάφερε να ταξιδέψει στο Ηράκλειο λόγω της κακοκαιρίας. Ετσι, ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε και τη Λίγκα στην  εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων των Γιάννη Κουράκη, Μανώλη Βρέντζου και αδερφών Βατσινά κατά του συναιτερισμού ζητώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την προστασία της ΠΑΕ από πιθανές τιμωρίες.
Η απόφαση θα βγει το μεσημέρι ή το πρωί της Πέμπτης. Τον ΟΦΗ εκπροσώπησε ο νομικός Δημήτρης Μουστάκας ενώ ως μάρτυρας κατέθεσε ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Μανώλης Βασιλάκης.
Στον ΟΦΗ δεν άφησαν ασχολίαστη την σημερινή παρουσία δικηγόρου του Παναθηναϊκού που κάνουν λόγο για “ανελέητο πόλεμο” που δέχεται ο σύλλογος.
Μιλούν για ανοικτή πρόκληση και θεωρούν από αυτή την κίνηση «έπεσαν και οι μάσκες» στο ανελέητο πόλεμο που δέχεται η ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Σχετικά άρθρα