Ψαρονέφρι γεμιστό με τυρί και καπνιστή πάπρικα

<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Υλικά για 4 άτομα </strong></span></p>
<p>4 μέτρια ψαρονέφρια</p>
<p>250γρ γραβιέρα</p>
<p>1 κουταλιά της σούπας πάπρικα καπνιστή</p>
<p><span>150ml ελαιόλαδο</span></p>
<p><span>Αλατοπίπερο</span><br /><strong><br /><span style="text-decoration: underline;">Εκτέλεση</span></strong><br /><br /><span>Στον πάγκο τις κουζίνας καθαρίζουμε με μαχαίρι τα ψαρονέφρια από ίνες και νεύρα και με το πίσω μέρος μιας κουτάλας η ένα μασατι τρυπάμε τα φιλέτα προσεκτικά να μην ανοίξουν.</span></p>
<p><span> Ύστερα τα αλατοπιπερώνουμε καλά και τα πασπαλίζουμε μέσα με την πάπρικα. Κόβουμε το τυρί σε μικρά μπαστουνάκια και γεμίζουμε τα φιλέτα πιέζοντας τα τυριά χωρίς να σπάσουν, κλείνουμε τις άκρες με μια οδοντογλυφίδα, τα λαδώνουμε και ψήνουμε στην σχάρα γυρνώντας τα από όλες τις πλευρές .</span><br /><span>Σερβίρουμε με πατάτες ψημένες στο αλουμινόχαρτο.</span></p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr">www.argiro.gr</a></p>

Σχετικά άρθρα