Λούκας: «Ανήκω στον ΠΑΟΚ, όλα είναι ανοιχτά»

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Λούκας Πέρεθ, εξαιτίας των καλών εμφανίσεων που πραγματοποιεί με την Ντε Πορτίβο Λα Κορούνια.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και αγωνίζεται ως δανεικός στην Λα Κορούνια μέχρι το καλοκαίρι, με δηλώσεις του υποστήριξε πως ανήκει στον ΠΑΟΚ αλλά όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του. Διευκρίνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο στις διαπραγματεύσεις.
Ο Λούκας είπε μεταξύ των άλλων απαντώντας σε ερωτήματα φιλάθλων σε ιστοσελίδα της Ισπανίας:
«Θα ήθελα να μείνω εδώ στο σπίτι μου στην Ισπανία, αλλά δεν εξαρτάται από μένα. Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον ΠΑΟΚ και αν πρέπει να πάω πίσω, θα το κάνω και θα είμαι χαρούμενος γιατί στον ΠΑΟΚ μου φέρθηκαν πολύ καλά.  Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει πιθανότητα να μείνω στην Ντέπορ αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το αν οι δύο ομάδες καταλήξουν σε συμφωνία. Πάντα υπάρχουν πιθανότητες. Θα ήμουν ευτυχής να μείνω στην Ντεπορτίβο. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα ανάμεσα στον Λούκας και την Ντεπορτίβο. Ωστόσο ανήκω στον ΠΑΟΚ»,  δήλωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.
Ο Ισπανός ρωτήθηκε και για το αν είναι ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα και για τον ΠΑΟΚ με τον ίδιο να λέει: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είχαμε αντιπάλους καλές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Αυτό που μου αρέσει στον ΠΑΟΚ είναι ότι είναι μία μεγάλη ελληνική ομάδα που παίζει πάντα στην Ευρώπη και έχει ένα καλό όνομα».

Σχετικά άρθρα