Και ο «Παπ» στο All Star Game

Ο Κώστας Παπανικολάου επιλέχθηκε και θα πάρει μέρος στο All Star Weekend και θα παίξει στον αγώνα Rissing Stars Challenge.
το γεγονός αποτελεί ακόμα μία σημαντική διάκριση του ελληνικού μπάσκετ που εκπροσωπείται επάξια τόσο από τον Κώστα Παπανικολάου, όσο και από τους Γιάννη Αντετοκούμπο, Νικ Καλάθη και Κώστα Κουφό, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
Ο διεθνής φόργουορντ των Χιούστον Ρόκετς και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα, έχει φέτος 4,7 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 19:47 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Στην ρούκι σεζόν του λοιπόν του θα αγωνιστεί στο Rising Stars Challenge και δίπλα του έχει τον Γιάννη Αντετκούμπο στην ομάδα των «ξένων».
«Είμαι ενθουσιασμένος. Δεν το περίμενα αυτό, προφανώς. Χαίρομαι πολύ που θα είμαι εκεί και θα έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τους Ρόκετς, το Χιούστον και τον εαυτό μου. Ανυπομονώ να ζήσω αυτό το όνειρο, γιατί αποτελεί μια τιμή που δεν έχεις κάθε μέρα. Δεν βλέπω την ώρα για να βρεθώ εκεί και να ζήσω την όλη εμπειρία, την όλη γιορτή», είπε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των Ρόκετς.
Υπενθυμίζουμε πως στο Rising Stars παίζουν οι κορυφαίοι παίκτες του ΝΒΑ που αγωνίζονται για πρώτη ή δε΄τυερη χρονιά στο πρωτάθλημα.

Σχετικά άρθρα