Δέλλας: «Να μην αποπροσανατολιστούμε»

Το μότο και η φιλοσοφία του Τραϊανού Δέλλα είναι γνωστά. Ο “Κολοσσός” στη σημερινή προπόνηση των “κιτρινόμαυρων” επανέλαβε τα συγχαρητήρια, αλλά αμέσως φρόντισε να κρούσει το καμπανάκι στους παίκτες του για να μη συνεχίσουν να πετάνε στα σύννεφα. Άλλωστε οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ συνεχίζονται την Κυριακή, ενώ πέραν του ότι η ΑΕΚ πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα στο “Γ. Καραϊσκάκης” η πρόκριση δεν έχει κριθεί.

«Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους σας. Σας είχα πει πως είναι πολύ βασικό να πάμε σε αυτό το ματς για να κάνουμε το παιχνίδι μας, να μην επηρεαστούμε, και το τηρήσαμε. Αυτό που πετύχαμε είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνουμε όλοι μαζί εδώ και καιρό και σας αξίζει να το χαρείτε», ήταν τα πρώτα λόγια του Δέλλα, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει το χθεσινό αποτέλεσμα να μας αποπροσανατολίσει και να χάσουμε τον στόχο μας. Όσο ανεβαίνουμε πιο ψηλά και προχωράμε, πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί. Γιατί αν πέσεις από ψηλά, είναι ακόμα πιο δύσκολα».

Καταλήγοντας ο “Κολοσσός”, είπε στους παίκτες του: «Έχουμε μπροστά μας παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε και εκεί θέλω να δώσετε όλη την προσοχή σας. Με τον Ολυμπιακό ολοκληρώσαμε πετυχημένα το πρώτο ημίχρονο και έχουμε ένα ακόμα μπροστά μας, εξίσου δύσκολο. Αλλά θα προετοιμαστούμε για αυτό όταν έρθει η ώρα».

Σε ότι αφορά την προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν έκαναν αποθεραπεία, ο Άλεξ Ντακόλ θεραπεία, ενώ ο Ιβάν Μπρέσεβιτς υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Αθηνών και αναμένεται το αποτέλεσμα. Την Παρασκευή η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:00.

Σχετικά άρθρα