Τζιόλης: «Αυτοπεποίθηση και να βγούμε από την κρίση» (video)

Σε εντατικό ρυθμό προπονήσεων συμμετέχει πλέον ο Τζιόλης κάτι που σημαίνει πως τίθεται στην διάθεση του Αναστασιάδη ακόμη και για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Αθήνα. Ο Τζιόλης στις δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ με αυτοπεποίθηση πρέπει να βγει από την αγωνιστική κρίση. Όσο για τον ίδιο, είναι ευχαριστημένος που επανέρχεται και μπορεί να προσφέρει.

Ο Τζιόλης είπε αρχικά για την επιστροφή του στις προπονήσεις και το μεγάλο διάστημα της απουσίας του: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν και το καλύτερό μου. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έμεινα τόσο πολύ καιρό εκτός αγωνιστικών χώρων. Πάνε πολλά χρόνια, οπότε μου ήταν παράξενο και αρκετά δυσάρεστο. Τώρα σιγά-σιγά επανέρχομαι κι ελπίζω το συντομότερο να είμαι διαθέσιμος για την ομάδα. Μόνο και μόνο η προσπάθεια που κάνεις για να επανέλθεις είναι μεγάλη. Απέχεις από τα δρώμενα της ομάδας. Γενικά η ψυχολογική επιβάρυνση και κούραση σε συνδυασμό με το ότι δεν νιώθεις ικανός να βοηθήσεις σε πάει πίσω κυρίως ψυχολογικά».

– Που οφείλεται το αγωνιστικό ντεφορμάρισμα της ομάδας;

«Πρέπει να είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων και όχι μόνο ένα πράγμα. Από εκεί και πέρα δεν είναι της παρούσης και δεν είμαι ο κατάλληλος για να απαντήσω. Πρέπει να βγούμε από αυτήν την κατάσταση. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο και θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε καλά».

– Έπαιξε ρόλο στην αγωνιστική πτώση της ομάδας και η δική σου απουσία;

«Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να το πω εγώ αυτό. Η ομάδα έχει πολλούς αξιόλογους παίκτες και δεν πρέπει να μένουμε σε έναν παίκτη».

– Μπορεί ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα; 

«Φυσικά. Έχουμε δείξει τις καλές στιγμές μας κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Πρέπει να βρούμε ξανά τα πατήματά μας και τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Η απώλεια νικών και καλών εμφανίσεων σου δημιουργεί ένα αίσθημα ότι δεν είσαι καλός κι αυτό πρέπει να το αποβάλλουμε. Ελπίζω να γίνει γρήγορα αυτό».

Την Παρασκευή έχει ο Τζιόλης τα γενέθλιά του και παρότι θα είναι Παρασκευή και 13, ο ίδιος δεν δείχνει να πιστεύει στις προκαταλήψεις και τονίζει: «Θα ευχηθώ στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου υγεία. Από εκεί και πέρα θα ευχηθώ στην ομάδα επαγγελματικές επιτυχίες, τις οποίες θα ζήσω κι εγώ μαζί της. Όταν θα σβήσω τα κεράκια θα σου πω…».

Σχετικά άρθρα