Θεοδωρίδης: «Θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για την ενδεκάδα που παρέταξε ο Βίτορ Περέιρα στον προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ ενώ τόνισε πως του προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού “πανηγυρίζουν σαν τρελοί τις ισοπαλίες”.

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”:

«Κι εγώ λυπήθηκα για τον κόσμο που είχε έρθει και είχε γεμίσει το Καραϊσκάκη για να δει μπάλα αλλά στο τέλος έφυγε απογοητευμένος. Αυτό δεν έπρεπε να γίνει, αλλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Προφανώς και το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε ιδιαίτερη σημασία για εμάς και ο προπονητής το γνώριζε, όμως δεν μπορούμε να πέσουμε όλοι πάνω του για τις επιλογές του. Ήταν υποχρεωμένος να αποφασίσει με βάση και τα παιχνίδια που ακολουθούν τα οποία θα είναι ακόμη πιο δύσκολα, ενώ μην ξεχνάμε ότι πριν από τρεις μέρες είχαμε παίξει στην Τούμπα σε έναν αγώνα που μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Εκτιμώ ότι ο Περέιρα δεν ήθελε να ρισκάρει με τραυματισμούς παικτών, αλλά ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που συμμετέχει και στις τρεις διοργανώσεις και θα καταφέρνει μία χαρά σε όλες.

Μου προκαλεί εντύπωση που οι αντίπαλοί μας πανηγυρίζουν σαν τρελοί τις… ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό. Το ίδιο συνέβη και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το είδαμε και προχθές με την ΑΕΚ. Κι αυτή η συμπεριφορά τους αποδεικνύει ότι έχει μεγαλώσει ακόμη πιο πολύ η απόσταση που χωρίζει τη δική μας την ομάδα από τις άλλες και τους κάνει ευτυχισμένους το να μην χάσουν απλά από τον Ολυμπιακό και για νίκη ούτε που το έχουν στο μυαλό τους. Να θυμίσει ότι ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει στο ματς του Καραϊσκάκη, αλλά τώρα πια έχει βρεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Η διάρκεια είναι αυτή που σε καταξιώνει στο ποδόσφαιρο και αυτό να το ξέρουν όλοι. Εμείς, πάντως, όταν φέρνουμε ισοπαλία είμαστε απογοητευμένος, γιατί ξέρουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι και αυτό δεν έπρεπε να γίνει. Προφανώς συμφωνούν με αυτή την άποψη και οι αντίπαλοί μας και για το λόγο αυτό πανηγυρίζουν με έντονο τρόπο μία ισοπαλία με ανώτερη από εκείνους ομάδας. Η υπόθεση της πρόκρισης θα κριθεί στο δεύτερο ματς και τότε θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος».

Σχετικά άρθρα