ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν»

Για «θλιβερή συνωμοσία», την οποία θα προσπαθήσει να ξεσκεπάσει κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τη -μέσω ΑΣΕΑΔ- δικαστική διμάχη που είχε με την ΚΑΕ ΟΛυμπιακός, στην οποία τελικά δικαιώθηκε.
Στην ίδια ανακοίνωση οι «πράσινοι» συγχαίρουν τους ερυθρόλευκους για την κίνηση ανθρωπιάς που έκαναν με τον μικρό Σπύρο Καββαδά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη τους παίκτες και τους προπονητές για τη νίκη τους στον προημιτελικό του κυπέλλου, στις 9 Οκτωβρίου και μετά το τελικό σκορ 77-76 που αναγράφηκε στο ταμπλό. Η πρόκριση του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση του θεσμού είναι γεγονός από τότε και ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειας των παικτών μας μέσα στο γήπεδο.

Αποτελεί θεμελιώδη αρχή μας άλλωστε το να κρίνονται οι αγώνες εντός των τεσσάρων γραμμών. Το ότι κάποιοι άλλοι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα κινήθηκαν- όπως και διαχρονικά κινούνται- διαφορετικά, είναι κάτι που δεν μας αγγίζει. Εντός των τεσσάρων γραμμών ο Παναθηναϊκός ήταν νικητής όπως γίνεται συνήθως. Και παρά τα όσα ακολούθησαν, όλοι γνώριζαν ότι ηθικά και νομικά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε το δίκαιο με το μέρος της.

Βεβαίως οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και τα συγχαρητήρια μας στους νομικούς μας, κ.κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο, Γιώργο Ελμαλή και Γιάννη Λαμπρόπουλο για την άριστη δουλειά που έκαναν παρουσιάζοντας τα τεκμήρια εκείνα τα οποία απέτρεψαν το τεράστιο σκάνδαλο που κάποιοι ανεπιτυχώς επιχείρησαν να νομιμοποιήσουν.

Για εμάς αρχίζει τώρα ένας άλλος αγώνας πολύ σημαντικός και με διττή σημασία: Αφενός μεν ετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν άξιο και ισχυρό αντίπαλο που αξίζει το σεβασμό μας, όπως ο ΠΑΟΚ, στην έδρα του. Αυτό αφορά στο προπονητικό επιτελείο και στους παίκτες που θα προετοιμαστούν ώστε να ανταπεξέλθουν στη σπουδαιότητα της αναμέτρησης.

Αφετέρου δε, κι αυτό αφορά στη διοίκηση, αρχίζει ένας άλλος αγώνας: Τα όσα μεσολάβησαν από τον Οκτώβριο ως τον Φεβρουάριο κρίνονται ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ και θα πρέπει να απασχολήσουν τις αρμόδιες αρχές. Θα πρέπει ΚΑΠΟΙΟΙ να λογοδοτήσουν για την αδικία που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να επισημοποιήσουν και να παρουσιάσουν ως… νόμιμη μέσω σκανδαλωδών μεθοδεύσεων.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κόσμο, υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα ώστε να ξεσκεπάσει τους πρωταγωνιστές αυτής της θλιβερής συνωμοσίας, οι οποίοι στο βωμό ενός αποτελέσματος επιχείρησαν να τοποθετήσουν δυναμίτη στα θεμέλια του Ελληνικού αθλητισμού. Ευελπιστεί ότι οι αρμόδιοι φορείς θα σταθούν στο πλευρό της.

Τέλος ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός συγχαίρουμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τη διοίκησή της για την κίνηση ανθρωπιάς που έκαναν με τον μικρό Σπύρο Καββαδά! Είναι από τις πιo σημαντικές στιγμές της φετινής χρονιάς και μπράβο τους».

Σχετικά άρθρα