Συνεχίζει το rotation

Ο Περέιρα ξεκουράζει Μήτρογλου, Σιόβα, Μασουακού με τον Εργοτέλη ενόψει Ντνίπρο και ΠΑΟ. Εκτός και ο Εντινγκά, μέσα ο Σαντάνα.

Ο Βίτορ Περέιρα δίνει ανάσες σε Μήτρογλου και Σιόβα που έχουν παίξει σε όλα τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, ενόψει των αγώνων του Ολυμπιακού με την Ντνίπρο και τον Παναθηναϊκό, ενώ στο ματς με τον Εργοτέλη θα ξεκουράσει και τον Μασουακού που αγωνίστηκε σε όλο το ματς με την ΑΕΚ.

Στην αποστολή δεν είναι επίσης ο Εντινγκά με τον Μπουχαλάκη, αλλά και οι τραυματίες Μποτία και Φουστέρ.

Κανονικά μετέχει ο Σαντάνα που θα αγωνιστεί μαζί με τον Αυλωνίτη στο κέντρο της άμυνας. Ενώ επιστρέφουν οι Ομάρ, Ντοσεβί, Κασάμι, Ρομπέρτο που ήταν εκτός αποστολής με την ΑΕΚ, αλλά και οι Μπενίτες και Χάρα.

Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στη σημερινή τελευταία προπόνηση στην τακτική, ενώ παράλληλα εξάσκησαν την ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα φάσεων. Στο τέλος έγινε και δίτερμα.

Ο Νταβίντ Φουστέρ έκανε θεραπεία. Ατομικό έκανε ο Μποτία, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι Μπενίτες και Μπουχαλάκης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό ματς. Αναλυτικά: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Σαλίνο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Διαμαντάκος, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Μανιάτης, Ντοσεβί.

Σχετικά άρθρα