Τελικά αυτή η ρεβάνς πότε θα γίνει;

Πολλή κουβέντα γίνεται τις τελευταίες ώρες σχετικά με τη διεξαγωγή ή μη τους αγώνα ρεβάνς μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στις προβλεπόμενες από την ΕΠΟ ημερομηνίες.

Συγκεκριμένα προκύπτει ζήτημα με ενδεχόμενο ορισμό του αγώνα την Τετάρτη 4 Μαρτίου καθώς δύο μέρες νωρίτερα, τη Δευτέρα 2 Μαρτίου, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 19:30 τον Αστέρα Τρίπολης. Το πρόβλημα που προκύπτει σε αυτό το σενάριο είναι ότι δεν θα έχουν περάσει 48 ώρες από το τέλος της μίας αναμέτρησης μέχρι την έναρξη της άλλης, όπως ορίζουν οι κανονισμοί.

Από την άλλη, αν το παιχνίδι οριστεί για την Πέμπτη 5 Μαρτίου, ενδεχομένως να υπάρξει “βέτο” (ή ακόμα χειρότερα ουσιαστικό πρόβλημα) από την αστυνομία, καθώς την ίδια μέρα ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα και υπάρχει κίνδυνος να συναντηθούν οπαδοί της ΑΕΚ και του τριφυλλιού, αν οι δύο αγώνες έχουν λίγες ώρες διαφορά μεταξύ τους.

Ο “πονοκέφαλος” για την ΕΠΟ φαίνεται να είναι μεγάλος καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες για τον ορισμό του αγώνα αργότερα (ειδικά δε αν ο Ολυμπιακός αποκλείσει την Ντνίπρο).

Την ίδια ώρα επιθυμία της ΑΕΚ είναι να γίνει το παιχνίδι την Τετάρτη, αίτημα το οποίο φέρεται να έχει κάνει γνωστό με σχετικό έγγραφό της και στη διοργανώτρια αρχή.

Σχετικά άρθρα