Σύνθημα ανάκαμψης από Μπερλουσκόνι

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επισκέφθηκε τους παίκτες της Μίλαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Μιλανέλο και αφού γνώρισε τα νέα αποκτήματα, μίλησε για τους «ροσονέρι» του… μέλλοντος με «χρώμα» ιταλικό!
Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν επισκέπτεται το προπονητικό κέντρο της Μίλαν κάθε φορά πριν από ματς πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν και το ίδιο έκανε και αυτή την Παρασκευή, δύο ημέρες πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με την Έμπολι!
«Η Μίλαν του μέλλοντος θέλουμε να είναι νέα, ιταλική, να έχει παίκτες στην εθνική ομάδα και να στηρίζεται στο φυτώριό της», δήλωσε αρχικά ο «καβαλιέρε» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους νέους ποδοσφαιριστές του συλλόγου: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είστε όλοι εδώ. Καλωσήρθατε Μποκέτι και Παλέτα, έχετε όλοι τίμια πρόσωπα. Εσύ Τζακάρντο τα πήγες εξαιρετικά κόντρα στην Πάρμα, δεν έκανες λάθος ούτε σε μία πάσα. Συγχαρητήρια».
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι απευθυνόμενος και στο νεαποκτηθέντα φορ από τη Ρόμα, Ματία Ντέστρο, είπε στο τέλος της ομιλίας του: «Μου φαίνεται πως αξιοποιήσαμε καλά τον Ιανουάριο για να ενισχύσουμε την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είσαι και εσύ εδώ»…
Όπως είπαμε ο ιδιοκτήτης της Μίλαν είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα των «ροσονέρι», δηλαδή τους Αντονέλι, Ντέστρο, Μποκέτι και Παλέτα.

Σχετικά άρθρα