«Σημαντική η υπομονή στα τελευταία τρία λεπτά»

Η υπομονή που έδειξαν οι παίκτες του στα τελευταία τρία λεπτά έδωσε την νίκη στον Παναθηναϊκό επισήμανε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την δύσκολη επικράτηση στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

«Είναι μια νίκη σημαντική για εμάς», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των «πρασίνων» και υπογράμμισε: «Είχα πει πριν το παιχνίδι πως ο Ερυθρός Αστέρας έχει πολύ καλή ομάδα και ταλέντο, ότι παίζει επιθετική άμυνα και είναι δυνατοί στο transition και πιστεύω πως μετά το 10’ ξεκίνησαν πραγματικά να αγωνίζονται. Στην πρώτη περίοδο παίξαμε πολύ καλά, ήταν εύκολο το έργο μας και η αλλαγή στο δεύτερο δεκάλεπτο οφείλεται σε δύο λόγους. Ότι ανέβηκαν οι αντίπαλοί μας και ότι εμείς αρκεστήκαμε στη διαφορά που ήδη είχαμε. Οι παίκτες που ήρθαν εκείνη τη στιγμή απ’ τον πάγκο δεν έδωσαν αυτά που περίμενα ότι θα έδιναν».

«Πολύ σημαντικό για εμάς ήταν η υπομονή που επιδείξαμε στα τρία τελευταία λεπτά και μας οδήγησαν στο ροζ φύλλο αγώνα», σημείωσε ο Ιβάνοβιτς, ο οποίος σε ερώτηση για την σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ που δικαίωσε τον Παναθηναϊκό για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, απάντησε ότι: «Θέλω να μιλήσουμε μόνο για την αποψινή μας νίκη που είναι πολύ σημαντική».

Σχετικά άρθρα