Με «Σάλπι» και Τζιόλη ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν σε τεχνική και τακτική με συνδυαστικές ασκήσεις και παιχνίδι με συγκεκριμένες οδηγίες για την κυκλοφορία της μπάλας και την αμυντική λειτουργία.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εξακολουθεί να έχει πόνους στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού λόγω της εξόστωσης που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο, δήλωσε «παρών» και είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη.
Στην αποστολή επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη στις 07/12 και τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς, ο Αλέξανδρος Τζιόλης.
Αντίθετα, ο Παναγιώτης Γλύκος δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε σήμερα εξαιτίας των ενοχλήσεων στο γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής.
Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Δεληγιαννίδης, Αθανασιάδης, Γκολάσα, Κίτσιου, Κουλούρης, Κάτσε, Κωνσταντινίδης, Μακ, Παπαγιαννόπουλος, Νομπόα, Πόζογλου, Περέιρα, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Τζιόλης, Βίτορ.

Σχετικά άρθρα