Αυτοκτόνησε… η Παρί

Έμφραγμα… υπέστη η Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της για την 25η αγωνιστική, καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Καέν, σε αγώνα που έδειχνε να έχει το «τρίποντο» στα χέρια της, αλλά η φιλοξενούμενη ισοφάρισε με δυο γκολ στο τέλος! Η γηπεδούχος δεν έχασε για 5η σερί αγωνιστική (0-2-3), αλλά με την δεύτερη… κολλητή ισοπαλία είναι στο -1 από την κορυφή και την Λυών, ισόβαθμη με τη Μαρσέιγ στους 49 πόντους. Η Καέν δεν έχασε για 5η σερί αγωνιστική (4-1-0), καθώς προερχόταν από τέσσερις σερί νίκες, ούσα στο +5 από την ζώνη υποβιβασμού.    

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε στο σκορ μόλις στο 2’, ενώ ο Εζεκιέλ Λαβέτσι σημείωσε το 2-0 στο 40’… Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το 89′ με τον Σάλα και στο 90’+2 ισοφάρισε σε 2-2 με εκτέλεση φάουλ ο Μπαζίλ!!!
Οι συνθέσεις
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σίριγκου, Οριέ, Μαρκίνιος (46′ Νταβίντ Λουίζ), Τιάγκο Σίλβα, Μαξουέλ, Καμπάγ (16′ Ραμπιό), Βεράτι, Ματουιντί (68′ Φαν ντερ Βιλ), Λούκας Μόουρα, Λαβέτσι, Ιμπραΐμοβιτς.
ΚΑΕΝ: Βερκούτρ, Άπια, Γιαχιά (79′ Φελίπε Σααντ), Ντα Σίλβα, Ιμορού, Σεμπ (68′ Αντεοτί), Καντέ, Φερέ, Μπενεζέ, Κοϊτά (33′ Μπαζίλ), Σάλα.

Σχετικά άρθρα