Το Ποτάμι παρέσυρε τον ΠΑΟΚ

Ο Υδραϊκός, νεοφώτιστος και ομάδα – έκπληξη στην μεγάλη κατηγορία, άφησε το στίγμα του στη Γλυφάδα όπου πέτυχε μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 8-6 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και ανέβηκε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα βάζοντας υποψηφιότητα για τα πλέι οφ.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρωτά μπήκε εντυπωσιακά και βρέθηκε να προηγείται με 5-2 στο ημίχρονο. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε και κατάφερε να μειώσει στο ένα γκολ, 6-5 στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου. Οι Υδραίοι πήραν πάλι κεφάλι με 7-5, ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 7-6 και είχε ευκαιρία να μπει στο ματς, αλλά ο γηπεδούχος πήρε τεκλικά τη σπουδαία νίκη με το τελικό 8-6 και κορυφαίο τον Φώτη Μπλάνη που πέτυχε 3 γκολ.

Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε λίγο πριν από το φινάλε, 3.03 πριν από τη λήξη του δ’ οκτάλεπτου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Πάνος Βέργος για έντονη διαμαρτυρία.

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, συνέβαλε και κι αυτός τα μέγιστα προκειμένου να κάμψει η ομάδα του την αντίσταση του ΠΑΟΚ.

Οκτάλεπτα: 2-0, 3-2, 1-3, 2-1.

Σχετικά άρθρα