Σάββας: «Αυτός ήταν Ολυμπιακός»

Μιλώντας στη NOVA ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες, ενώ έκανε κάποια σχόλια για τα πέναλτι που δεν σφύριξε ο διαιτητής.

Οι δηλώσεις του κ. Θεοδωρίδη:

«Απόψε ήτανε ο πραγματικός Ολυμπιακός. Όχι ο Ολυμπιακός της Τετάρτης, καμία σχέση. Παρόλο που κάναμε πάλι ροτέισον, δηλαδή άλλαξε παίκτες, κράτησε και παίκτες ο προπονητής γιατί όπως ξέρετε έχουμε πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, έχουμε να παίξουμε στο Κίεβο για το Γιουρόπα Λιγκ και εν συνεχεία παίζουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ακριβώς μετά δυο μέρες. Λοιπόν, το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ βαρύ για την ομάδα, σήμερα ήταν ένας άλλος Ολυμπιακός, καμία σχέση δεν είχε με τον Ολυμπιακό της Τετάρτης, παίξανε ορισμένοι παίκτες που δεν παίξανε την Τετάρτη. Μπορούσε το παιχνίδι να λήξει με αστρονομικό σκορ, από την τύχη κι από τις καλές επεμβάσεις του τερματοφύλακα διατηρήθηκε στο 3-0.

Δε σχολιάζω τα πέναλτι κι όλα αυτά που άλλοι θα βγαίνανε παράρτημα και θα μιλούσανε ώρες και μέρες στην τηλεόραση γι’ αυτά τα πράγματα. Δε μας ενδιαφέρουν τα πέναλτι, φτάνει που άμα γίνονται 3-4, ε ας δίνουνε το ένα οι διαιτητές, δε μας πειράζει, όταν γίνονται 3-4 πέναλτι. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πάει πολύ καλά και έξω στο Κίεβο, θα παίξει οργανωμένα, θα παίξει για να κερδίσει γιατί εμείς πάμε σ’ όλα τα ματς για να κερδίσουμε και το εννοώ αυτό που λέω και εν συνεχεία, παιχνίδι με παιχνίδι θα σχολιάζουμε. Ευχαριστήθηκε σήμερα όλος ο κόσμος όπως είδατε, αποθέωσε τους παίκτες και τον προπονητή και αυτόν τον Ολυμπιακό και ίσως και ακόμα καλύτερο πιστεύω ότι θα’ χουμε στο εξής».

Σχετικά άρθρα