Με Νεγκέδο νίκη η Βαλένθια (video)

Η Βαλένθια δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη στο «Μεστάγια» με σκορ 1-0 κόντρα στην Χετάφε και έτσι να παραμείνει κοντά στην πρώτη τριάδα… Η φιλοξενούμενη έμεινε στους 23 πόντους και παραμένει σε απόσταση από την ζώνη υποβιβασμού, χωρίς να θεωρείται πάντως… ασφαλείας!

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία σε όλο το παιχνίδι αλλά, δεν μπορούσαν να φτάσουν με ευκολία στο τέρμα απέναντι στη Χετάφε. Περισσότερες καλές στιγμές είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Νεγρέδο είχε εύκαιρα στο 55’, αλλά το σουτ του δεν απείλησε τον τερματοφύλακα της Χετάφε. Στο 60ο λεπτό ο Πέρες είχε την καλύτερη στιγμή για την ομάδα της Μαδρίτης, καθώς από καλή θέση στη μεγάλη περιοχή, δεν έκανε καλό σουτ…
Τελικά, την λύση για τις «νυχτερίδες» έδωσε ο Νεγρέδο με ένα εύστοχο πέναλτι στο 71’…
Στο 77’ ο Ροντρίγκο έχασε σπουδαία ευκαιρία με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ άστοχος ήταν ο ίδιος παίκτης και στο 79’ αυτή τη φορά με κεφαλιά αν και αμαρκάριστος.
Στο 90’+2 η Χετάφε λίγο έλειψα να τιμωρήσει την Βαλένθια, όταν ο ο Σαράμπια  έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-1, με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής…  

Οι συνθέσεις
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Μπαραγκάν, Μουστάφι, Οταμέντι, Γκαγιά, Παρέχο, Φουέγο, Πέρες (73′ Ροντρίγκο), Ντε Πολ (60′ Φεγκουλί), Νεγρέδο, Πιάτι.
ΧΕΤΑΦΕ: Χόνα, Λάγο (54′ Εσκουντέρο), Βελάζκες (68′ Βιγκαράι), Νάλντο, Αλέξις, Άλβαρο, Λάσεν, Ροντρίγκες, Σαράμπια, Κάστρο, Σαμίρ (67′ Χινεστρόζα).

Σχετικά άρθρα