«Αντιμετωπίσαμε τον Κολοσσό με σεβασμό και συγκέντρωση»

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Κολοσσό με σεβασμό, συγκέντρωση και σοβαρότητα σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.
Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» αρχικά ευχαρίστησε την διοίκηση των «θαλασσί» για την φιλοξενία τα προηγούμενο τριήμερο μετά την αναμέτρηση στην Ρωσία κόντρα στην Νίζνι και επισήμανε ότι ο Κολοσσός, στον οποίο εργάστηκε από το 2008 έως το 2011 θα είναι πάντα στην καρδιά του: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Κολοσσού για τη φιλοξενία και τον κόσμο της Ρόδου για την υποδοχή. Ο Κολοσσός θα είναι πάντα στην καρδιά μου».
«Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί, συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, αντιμετωπίσαμε με σεβασμό την ομάδα του Κολοσσού που παίζει καλά, θεωρώ πως ήμασταν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο διάστημα και κάναμε αυτό ακριβώς που έπρεπε», τόνισε, επίσης, ο Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία και καλή συνέχεια στον Κολοσσό και στον κόουτς προσωπικά».
«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς», παρατήρησε ο Τρεμέλ Ντάρντεν, ο 34χρόνος Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού και σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να φύγουμε με τη νίκη». 
 

Σχετικά άρθρα