Κύκλος επαφών για τη νέα κατραπακιά

Από χθες το βράδυ ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος επαφών των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ για την νέα κατραπακιά και την βαρύτατη ήττα. Στις επαφές σε πρώτη φάση, συμμετείχαν οι Αγγελίδης, Βρύζας οι οποίοι επικοινώνησαν με τον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ήταν εκτός εαυτού. Αποφασίστηκε να συνεχιστεί ο κύκλος επαφών σήμερα στην ΠΑΕ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει θα μιλήσουν στα γραφεία ο πρόεδρος Ιάκωβος Αγγελίδης με τον προπονητή Αγγελο Αναστασιάδη ενώ είναι πιθανό να γίνει και επικοινωνία μέσω Skype με τον μεγαλομέτοχο που βρίσκεται στην Ρωσία.
Παράλληλα είναι βέβαιο πως θα κληθούν όλοι οι παίκτες, για να εξηγήσουν τι ακριβώς αντιλαμβάνονται πως φταίει και ο ΠΑΟΚ παρουσίασε και χθες μια πολύ άσχημη αγωνιστική εικόνα.
Μέχρι χθες το βράδυ, δεν είχε αποφασιστεί από τον Σαββίδη εάν θα ζητήσει την αποχώρηση του Αναστασιάδη από την ομάδα.
Ο κύκλος επαφών πρέπει να έχει αποτέλεσμα. Είναι αδιανόητο για αυτή την ομάδα που οδηγούσε την κούρσα του πρωταθλήματος επί τέσσερις μήνες και είχε σοβαρές πιθανότητες να συνεχίσει αυτή την πορεία, μετά από αλλεπάλληλα λάθη που έγιναν, να μένει στην τρίτη θέση. Έντεκα βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και πέντε πίσω από τον Παναθηναϊκό.
Και σαν να μην έφθανε αυτό, να βάζει στο παιχνίδι της τρίτης θέσης, στην οποία ήδη βρίσκεται κι άλλες ομάδες.
Ο κύκλος επαφών θα συνεχιστεί, προφανώς γιατί και οι παίκτες πρέπει να μιλήσουν μεταξύ τους, χωρίς την παρουσία προπονητή ή εκπροσώπων της διοίκησης και να βρουν γιατί ο ΠΑΟΚ κλάταρε.
Και όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ ένας ακόμη υπηρέτης – διαιτητής του σάπιου συστήματος, αυτή την φορά ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, περνά «μπάι» για το εκδικητικό εναντίον του ΠΑΟΚ ποδοσφαιρικό έγκλημα, να αποβάλει τον Κλάους Αθανασιάδη με μία κίτρινη κάρτα (την πρώτη) που ήταν ανύπαρκτη.

Σχετικά άρθρα