Ανοιξε η όρεξη του Αντώνη Μάστορα που…θέλει παραπάνω

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου δεν είχε καταφέρει να …ικανοποιήσει τον εαυτό του με τα αγνωστικά αποτελέσματα που είχε σημειώσει. Κυρίως γιατί  ήξερε πως οι δυνατότητες του ήταν για κάτι παραπάνω από το 2,28 μ., που είχε πετύχει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ο Αντώνης Μάστορας ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού, λόγω του άλματος του στα 2,30 μ., στο συναρπαστικότερο ίσως αγώνισμα της διοργάνωσης, το ύψος. Ακόμη και αυτό το αποτέλεσμα όμως, που είναι η πέμπτη επίδοση φέτος στην Ευρώπη δεν φαίνεται να ικανοποίησε απόλυτα τον νεαρό υψίστα. «Σίγουρα είναι μια καλή επίδοση, όμως, δεν μου έφτασε. Ένοιωθα καλά και πίστευα πως μπορώ να πάω παραπάνω και να περάσω το 2,34 μέτρα», είπε αρχικά ο αθλητής του ΓΣ Ηρακλή και συμπλήρωσε: «Είχα αρκετές δυσκολίες με τον αγωνιστικό χώρο και αυτό με επηρέασε. Το μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ (21/2) θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας πριν από το Ευρωπαϊκό». 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήταν ο τέταρτος αγώνας του Μάστορα στη σεζόν, καθώς είχε προηγηθεί το 2,25 μ. στο Χουστοπέτς, το 2,28 μ. στη Μπάνσκα Μπίστριτσα και το 2,24 μ. στο Τρίνετσκ. Η σεζόν για τον Μάστορα είχε ανοίξει στην ανεπίσημη ημερίδα του ΟΑΚΑ, όπου είχε πετύχει 2,26 μέτρα.

Σχετικά άρθρα