Αρχική / Ειδικοί / Ψυχολόγοι / Δήμητρα Τραυλού
Δήμητρα Τραυλού thumbnail

Δήμητρα Τραυλού

Τραυλού Δήμητρα


Οικογενειακή θεραπεύτρια-σύμβουλος


Η Δήμητρα Τραυλού σπούδασε ψυχολογία στο Derree college. Eκπαιδεύτηκε στην συστημική-οικογενειακή θεραπεία στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, του οποίου υπήρξε και συνεργάτης. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στην θεραπευτική συμβουλευτική με κατεύθυνση τη γνωσιακή-συμπεριφοριστική προσέγγιση (CBT). Έχει πάρει μέρος σε έρευνητικά προγράμματα της Ιατρικής σχολής Αθηνών που μελετούσαν το φαινόμενο της τοξικομανία στην Ελλάδα, καθώς και σε πρόγραμμα από την ελληνική αντικαρκινική εταιρία που αφορούσε στους ψυχοκοινωνικούς παράγοντες που επιρρεάζουν την εμφάνιση του καρκίνου του μαστού.


Ασχολείται πολλά χρόνια με την διάγνωση περιπτώσεων και την ψυχολογική αξιολόγηση και συνεργάστηκε με πολλά ιδιωτικά γραφεία ψυχολόγων. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στο Μαρούσι, παρέχοντας συμβουλές και ψυχοθεραπεία σε άτομα, οικογένειες και ζευγάρια.


ditravlou@gmail.com


2106100807


Skype: Dimitra Travlou

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X