Κατσουράνης: «Εννοείται πως θέλω να επιστρέψω στην Εθνική»

Για την επιβλητική νίκη επί του ΠΑΟΚ, το κλίμα που επικρατεί στον Ατρόμητο αλλά και για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική ομάδα μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης στο “Αθλητικό Metropolis”.
Οι δηλώσεις του:
«Όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι χαίρεσαι και πλέον ξέρω να διαχειρίζομαι τα συναισθήματα μετά από μια τέτοια νίκη. Νιώθω πολύ καλά που γύρισα στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα παλεύουμε για ένα στόχο και θα δούμε αν θα τα καταφέρουμε στο τέλος».
Για το αν είναι στην κατάσταση που θα ήθελε: «Ο καθένας έχει την άποψή του, εγώ πιστεύω είμαι σε καλή κατάσταση. Για μένα απόδειξη για το αν βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, δεν είναι το να βάλεις γκολ, αλλά το να παίζεις σε υψηλό επίπεδο».
Για το αν θα γίνει προπονητής: «Πολύ δύσκολα, θα προτιμούσα να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου, μόλις τελειώσω την καριέρα μου».
Για το ότι δεν πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Σπάνια πανηγυρίζω έντονα, υπάρχει σεβασμός στην παλιά μου ομάδα. Ο σεβασμός είναι δεδομένος για τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό στον ΠΑΟΚ».
Για το αν δέθηκε συναισθηματικά με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα δέθηκα, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο που του δίνει ώθηση, λείπει όμως τώρα το δέσιμο των παικτών με την κερκίδα, έτσι μου φαίνεται».
Για το αν αισθάνθηκε πιο κοντά τον κόσμο της Θεσσαλονίκης σε σχέση με την Αθήνα: «Όχι ήταν το ίδιο ακριβώς πράγμα δεν αισθάνθηκα κάτι διαφορετικό δεν αισθάνθηκα σαν Θεός».
Για το αν θα ήθελε να μείνει και άλλο στον ΠΑΟΚ: «Έτσι όπως τελείωσε η χρονιά κατάλαβα ότι δεν θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ. Έχω την εμπειρία και μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα».
Για το πως θα πρέπει να κινηθεί μια ομάδα για να πάρει τίτλο: «Ο καθένας έχει την δική την άποψη. Η δική μου δεν νομίζω πως παίζει ρόλο και ενδιαφέρει τον κόσμο. Η δική μου είναι ότι μια ομάδα που θα έχει πολλούς Έλληνες και λίγους ξένους ίσως το κάνει πράξη αυτό».
Για την βράβευση του Δημήτρη Παπαδόπουλου ως κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή την περσινής χρονιάς: «Για μένα ήταν ο καλύτερος Έλληνας πέρσι ο Παπαδόπουλος. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μέλλον. Έχουμε ταλέντο σαν Έλληνες, απλά χρειαζόμαστε καλό τιμ. Ένα μεγάλο μειονέκτημα στην Ελλάδα είναι ότι δεν μπορούμε να αναδείξουμε τα ταλέντα μας. Όλοι νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Για το πως βλέπει το πρωτάθλημα από εδώ και στο εξής: «Δεν ξέρω, θα δούμε, έχει πολύ δρόμο. Ακόμα απομένουν άλλες 10-11 αγωνιστικές θα δούμε…».
Για την Εθνική ομάδα: «Κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα η ομάδα, κάνει την τελευταία προσπάθεια της. Παλεύει για ένα θαύμα, θα δείξει η πορεία αν μπορεί να σωθεί η κατάσταση».
Για το αν έχει να πει κάτι στους φίλους του στον ΠΑΟΚ: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ νομίζω ότι πρέπει να στηρίξουν την ομάδα και στις καλές και στις κακές στιγμές και πρέπει να ελπίζουν, ότι θα παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Αν δεν ήταν ο Σαββίδης ο ΠΑΟΚ θα είχε πέσει κατηγορία, πρέπει να τον στηρίξουν και να τον βοηθήσουν ώστε να πάει καλύτερα».
Για το πως θα είναι αν παίξει αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Δεν ξέρω πραγματικά… δεν ξέρω, θα είναι περίεργο, θα δούμε στο μέλλον θα φανεί».
Για το αν σκέφτεται την επιστροφή του στην Εθνική: «Εννοείτε πως θα το κάνω αυτό, είναι δεδομένο. Αν έρθει πρόσκληση με μεγάλη χαρά θα την κάνω αποδεκτή».

Σχετικά άρθρα