Λέτο: «Σας ευχαριστώ όλους…»

Πολύ καλά είναι η κατάσταση της υγείας του Σεμπάστιαν Λέτο, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για να περιοριστεί το αιμάτωμα στο κεφάλι, και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έστειλε μέσω «Twitter» το πρώτο μήνυμα, ευχαριστώντας άπαντες για την υποστήριξή τους, ενώ έκανε γνωστό ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα μπορέσει να πάει σπίτι του…
«Η επέμβαση πήγε πολύ καλά και πρώτα ο Θεός αύριο (σ.σ σήμερα) θα μπορέσω να πάω στο σπίτι μου. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξή σας: ποδοσφαιριστές, οπαδούς και ακόμα και ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ, επίσης, τη Λανούς, αλλά και το νοσοκομείο Φαβαλόρο που ήταν στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή, και φυσικά την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σεμπάστιαν Λέτο στον λογαριασμό του στο «Twitter».
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έκανε εγχείρηση στο κεφάλι, μετά το σοβαρό του τραυματισμό στο κεφάλι (υπέστη κάταγμα) την περασμένη Τρίτη, την ώρα που έκανε προπόνηση στο γυμναστήριο με βάρη μετά το τέλος της προπόνησης, στο αθλητικό κέντρο της Λανούς… Δύο ημέρες αργότερα υποβλήθηκε σε επέμβαση από ειδικό νευροχειρούργο σε μεγάλο νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Φαβαλόρο»… Εκτιμάται πως θα χρειαστεί περίπου τέσσερις με έξι μήνες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

pic.twitter.com/huuYI3WVdM
— Sebastian Leto (@sebaleto11) February 16, 2015

Σχετικά άρθρα