Σανιά: «Να προσφέρω περισσότερα στον Άρη»

Ο Σίντι Σανιά μίλησε για το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στο ματς με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου αλλά και για την πολύμηνη περίοδο αναμονής μέχρι να αγωνιστεί.
Οι δηλώσεις του στο “Αθλητικό Metropolis”:
Για το πως ένιωσε που έπαιξε επίσημο ματς μετά από πολλούς μήνες: «Είναι μια ερώτηση που μου γίνεται συχνά. Κι εγώ είχα άγχος, είχα κι ένα πρόβλημα με τα πόδια μου. Νόμιζα ότι σε κάποια στιγμή θα έπεφτα κάτω».
Για το αν πιστεύει και ο ίδιος αυτό που του είπε ο προπονητής του δηλαδή ότι δεν έδειξε ούτε το 60% από αυτό που μπορεί: «Επειδή πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα πιστεύω στις δυνατότητες που έχω. Πιστεύω πραγματικά στις δυνατότητές μου. Ελπίζω στην πορεία να δείξω πολλά πράγματα. Δεν μπορώ να πω ακριβώς σε ποιο σημείο βρίσκομαι».
Για το αν αισθάνεται πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Αρη: «Αυτή την στιγμή μπορώ να προσφέρω πολλά πράγματα, όμως και οι συμπαίκτες μου μέχρι τώρα έχουν κάνει απίστευτη δουλειά και έχουν φέρει την ομάδα εδώ που είναι σήμερα. Ελπίζω να προσφέρω ακόμα περισσότερα με την συμμετοχή μου».
Για το πως του φάνηκε το χθεσινό παιχνίδι: «Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας, γιατί το γήπεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση και επιπλέον γιατί όλες οι ομάδες με αντίπαλο τον Άρη αγωνίζονται πολύ κλειστά».
Για το τι φταίει που παρόλο που η ομάδα δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, δυσκολεύεται να σκοράρει: «Μας λείπει η υπομονή και η συγκέντρωση, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα βελτιωνόμαστε».
Για το αν θα μπορεί ο Άρης να κερδίζει πιο εύκολα: «Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα. Για τον λόγο αυτό θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να βελτιωθούμε και να λύσουμε το πρόβλημα αυτό».
Για το πόσο δύσκολο ήταν τόσους μήνες που περίμενε να παίξει και αν κάποια στιγμή ένιωσε έτοιμος να φύγει: «Ήταν δύσκολο για εμένα. Δεν θα ήθελα, όμως, να αναφερθώ σε όσα πέρασα. Προτιμώ να κρατήσω το παρόν και θα δίνω τα πάντα για να προχωρήσει η ομάδα το σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα».

Σχετικά άρθρα