Η ΕΘΝ.Ο.Α βράβευσε Μαρινάκη

 
 Σε εκδήλωση της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, στην οποία βραβεύτηκε για την προσφορά του και τη στήριξη στο έργο της βραβεύτηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το βράδυ της Δευτέρας/
 
Όπως ενημερώνει η πειραϊκή ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της:
 
 
«Σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Ε.Ο.Ε., η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία τίμησε, μεταξύ άλλων, τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την προσφορά του στη γιγάντωση του έργου της!
 
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Μαρινάκης, στηρίζουν έμπρακτα τη δράση της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, η οποία από το 2009 και έπειτα μεγαλώνει διαρκώς τη δράση της, προσπαθώντας να διδάξει στα παιδιά αυτού του τόπου τα Ολυμπιακά Ιδεώδη και το Ευ Αγωνίζεσθαι! Η ομάδα μας είναι Χρυσός Χορηγός της ΕΘΝ.Ο.Α. και για τον λόγο αυτό ο κ. Μαρινάκης έδωσε το παρών στην εκδήλωση αυτή, η οποία αναγνώρισε τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε από όλους και μέσα στο 2014!
 
Την ώρα που παρέλαβε το βραβείο του, ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε το αυτονόητο: Πως ό,τι κάνει, το κάνει για τα παιδιά και το μέλλον αυτού του τόπου και πως είναι ηθική υποχρέωση όλων εκείνων που μπορούν, να κάνουν το ίδιο! «Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να σας συγχαρώ για το έργο σας. Εμείς δεν βλέπουμε ότι είμαστε χορηγοί. Εμείς θεωρούμε ότι έχουμε ηθική υποχρέωση για τα παιδιά της χώρας μας, για τη νεολαία. Να σας στηρίξουμε και να συνεχίσετε το πολύ ωραίο έργο σας. Για άλλη μια φορά, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και όλα τα καλά, στα χρόνια που έρχονται», επεσήμανε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος κράτησε με χαμόγελο στα χέρια του το βραβείο Γκίνες, για την τεράστια στήριξη στη μεγάλη προσπάθεια που έκανε και κάνει η ΕΘ.Ν.Ο.Α. για τα παιδιά της Ελλάδας!
 
Το βραβείο της χρονιάς «Αριστεία και Αλληλεγγύη» για το 2014 απονεμήθηκε από τους μαθητές, οι οποίοι ψήφισαν, στην κα. Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη, για την τεράστια προσφορά της στα παιδιά που δίνουν τη «μάχη» τους για τη ζωή. Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, εθελοντές, άνθρωποι του αθλητισμού και όχι μόνο, ήταν εκεί, για να βραβεύσουν όλους όσοι προσπάθησαν και στο 2014 για να διαδοθεί με τον πλέον σαφή τρόπο η Ιδέα του Ολυμπισμού! Ο Πρόεδρος της ΕΘΝ.Ο.Α., κ. Ισίδωρος Κούβελος, εξήρε το έργο του κ. Μαρινάκη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο κ. Μαρινάκης μας βοηθά και μας στηρίζει γιατί πιστεύει στο έργο μας, αλλά και στο γεγονός ότι μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά και να τα διδάξουμε τα ήθη και τις αξίες του Ολυμπισμού»!
 
διαίτερη αναφορά στον κ. Μαρινάκη έγινε και από τον πρόεδρο της Ε.Ο.Ε., τον κ. Σπύρο Καπράλο, ο οποίος επίσης εξήρε την στήριξη που παρέχεται προς την ΕΘΝ.Ο.Α. και το πόσο σημαντική είναι για να συνεχίσει η Ακαδημία το έργο της!
 
Η δημιουργία του μεγαλύτερου παζλ, ενός τεράστιου περιστεριού, πέρυσι, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, ήταν η απόδειξη πως όταν γίνεται κοινή προσπάθεια, μπορούν να επιτευχθούν σπουδαία πράγματα! Ο Ολυμπιακός είναι πάντα εκεί, για να στηρίξει τέτοιου είδους προσπάθειες, να δώσει το παρών και να βοηθήσει, έμπρακτα, για το καλό των παιδιών. Ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης, άλλωστε, τονίζει διαρκώς πως τα παιδιά είναι το Α και το Ω για αυτή τη χώρα και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Η Ημερίδα που διοργανώθηκε πέρυσι στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με έναν μεγάλο αριθμό παιδιών να γεμίζει το γήπεδό μας και για μια ημέρα να αθλούνται και να μαθαίνουν τα πάντα γύρω από τα Ολυμπιακά Αθλήματα, ήταν μία μόνο από τις ενέργειες της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του κ. Μαρινάκη προς τη στήριξη του έργου της ΕΘΝ.Ο.Α.!

Σχετικά άρθρα