Αγγελόπουλος: «Το θέλουμε περισσότερο από τον ΠΑΟΚ»

Μέσω του μπλογκ του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Νίκος Αγγελόπουλος επισήμανε πως ο Κόροιβος θέλει περισσότερο το παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ και οι παίκτες της ομάδας της Αμαλιάδας δεν φοβούνται.
Αναλυτικά:
Το θέλουμε περισσότερο από τον ΠΑΟΚ
Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη πρόκληση. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος, που αξίζει τον σεβασμό μας, καθώς έχει αρχές στο παιχνίδι του και σταθερά καλή πορεία στις 3-4 καλύτερες ομάδες τα τελευταία χρόνια. Όμως, δεν τον φοβόμαστε. Στον δεύτερο γύρο δείχνουμε ένα άλλο πρόσωπο, έχοντας γίνει πιο αποφασιστικοί και σκληροί στην άμυνα.
Είναι μια ομάδα με υπομονή στο παιχνίδι της, καθώς το πηγαίνει στο πέντε εναντίον πέντε και σε αυτό είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Γυρίζει σωστά τη μπάλα και με υπομονή για να κουράσει την αντίπαλη άμυνα και να βρει την καταλληλότερη επιλογή.
Πρέπει να είμαστε πολύ πιεστικοί από το πρώτο λεπτό. Να μην αφήσουμε να κυκλοφορήσουν ελεύθερα τη μπάλα. Να βάλουμε μεγάλη πίεση από την αρχή, ώστε να μπουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και έτσι να βάλουμε και τον κόσμο μας στο παιχνίδι. Είναι απαραίτητο να δείξουμε στον αντίπαλο από το ξεκίνημα ότι εμείς έχουμε περισσότερο ανάγκη τη νίκη από αυτούς και αυτό να φανεί στο παρκέ.
ΥΓ Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο και τους ανθρώπους του Ρεθύμνου για την υπέροχη υποδοχή που μου επιφύλαξαν.

Σχετικά άρθρα