Λίντεν: «Στοίχημα να ξυρίσω το μούσι μου»

Ο Κολοσσός Ρόδου αντιμετωπίζει αύριο (18/2, 17:00) εκτός έδρας τον Πανελευσινιακό για την 17η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και θέλει την νίκη για να «αγκαλιάσει» τον στόχο της παραμονής και για να… ξυρίσει το μούσι του ο Τομ Λίντεν.
Ο 28χρόνος Σουηδός φόργουορντ όπως έγραψε στο μπλογκ του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ (www.esake.gr) έχει βάλει στοίχημα με τον αρχηγό των «θαλασσί» Χριστόφορο Στεφανίδη ότι θα ξυρίσει το μούσι του εάν ο Κολοσσός εξασφαλίσει την παραμονή πριν την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος:
«Γεια σας και πάλι
Μόλις τελείωσε μία πολύ δύσκολη σειρά παιχνιδιών για εμάς κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και πλέον κοιτάμε το πολύ σημαντικό με τον Πανελευσινιακό. Το τελευταίο ματς στο Βενετόκλειο ήταν πολύ δύσκολο, καθώς μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε να τους κρατήσουμε, κάπως. Στο υπόλοιπο έπαιξαν πολύ καλά, αφού δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε ούτε τους σουτέρ τους, αλλά από την άλλη δεν είχαμε “απάντηση” στην επιθετική τους άμυνα. Το μοναδικό καλό για εμάς ήταν η επιστροφή του αρχηγού μας (σ.σ. του Άγγελου Τσάμη) στο παρκέ ενόψει του δύσκολου προγράμματος που έχουμε μπροστά μας, με αρχή το παιχνίδι στην Ελευσίνα.
Δεν έχουν περάσει αρκετές μέρες από την τελευταία φορά που είχαμε αγωνιστική δράση, αλλά παρακολουθήσαμε πολύ… βίντεο και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς. Για τον Πανελευσινιακό είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, που σημαίνει πως θα αγωνιστεί με πολλή ένταση και θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη.
Όμως και για εμάς είναι πολύ σημαντικό ματς, καθώς εάν πάρουμε τη νίκη, τότε έχουμε εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία, ενώ παράλληλα θα μας δοθεί η δυνατότητα να σκεφτούμε ακόμα και τα playoffs.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να πω πως έχω βάλει ένα στοίχημα με τον Στεφανίδη, σύμφωνα με το οποίο εάν εξασφαλίσουμε την παραμονή πριν την 20η αγωνιστική θα πρέπει να ξυρίσω το μούσι! Άρα, εάν νικήσουμε στο ματς με τον Πανελευσινιακό, τότε θα δείχνω δέκα χρόνια νεότερος στο επόμενο ματς!
Τομ»

Σχετικά άρθρα