«Απίστευτη η εμπειρία της παρουσίας μου στα Τρίκαλα»

Απίστευτη χαρακτήρισε ο Άλεξ Χάρις την εμπειρία της παρουσίας του στην ομάδα των Τρικάλων, που αύριο (18/2, 19:00) θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό για την 17η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Το σημείωμα του 29χρόνου Αμερικανού γκαρντ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«To τελευταίο μας παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν σπουδαίο για μας. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Kenny Kadji με την ομάδα μας και θα μας λείψει η παρουσία του. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν έντονη και οι οπαδοί μας έδειξαν πραγματικά την υπερηφάνεια τους και την υποστήριξη τους για την ομάδα μας. Αισθάνεσαι πάντα καλά όταν κερδίζεις σημαντικά παιχνίδια και είμαι πολύ χαρούμενος που προσφέραμε ωραίο θέαμα στους Τρικαλινούς φιλάθλους.
Σήμερα (Τρίτη) φεύγουμε για την Αθήνα όπου αύριο θα παίξουμε εναντίον του Παναθηναϊκού. Είμαι πραγματικά περήφανος για τους συμπαίκτες μου και το πόσο καλά έχουμε πορευτεί μέχρι τώρα χτίζοντας από κοινού την ομάδα και βρίσκοντας την κατάλληλη χημεία. Αυτή είναι μια απίστευτη εμπειρία για μένα προσωπικά. Είμαι τόσο ευγνώμων που μπόρεσα να ενταχτώ σε αυτό το κλαμπ. Ανυπομονώ για τον αυριανό αγώνα και το υπόλοιπο της σεζόν! Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους μας που παραμένουν στο πλευρό μας!
ΥΓ. Χρόνια πολλά έστω και καθυστερημένα για τα γενέθλια στον συμπαίκτη και φίλο μου Μάριο Matalon»!!!!

Σχετικά άρθρα