Οι Νικς και ο Πανιώνιος

Ο Φάνης Κουμπούρας δήλωσε φανατικός οπαδός των Νικς και ανακουφισμένος για την εντός έδρας νίκη στην παράταση του Ρεθύμνου επί του Κοροίβου και χαρακτήρισε ξεχωριστό για τον ίδιο και την ομάδα του τον αυριανό (18/2, 17:00) αγώνα στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.
Το μπλογκ του 32χρόνου γκαρντ της κρητικής ομάδας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Καλησπέρα από το blog για άλλη μια βδομάδα!!!
Αυτήν την φορά είναι λίγο διαφορετικά γιατί έχουν περάσει μόνο 3 μέρες από το τελευταίο blog, αφού αυτήν την αγωνιστική παίζουμε Τετάρτη και όχι Σάββατο, λόγω του αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (22/02).
Ήταν πάντως μία πάρα πολύ καλή εβδομάδα αυτή που μας πέρασε, είχαμε την Τσικνοπέμπτη, είδαμε το All Star Game του NBA, τον Zach Lavine και τα φανταστικά του καρφώματα (αν και θέλαμε ο Γιάννης να κερδίσει), έφυγε ο Stoudemire από τους Knicks (ναι είμαι μεγάλος οπαδός των Knicks και κάτι έπρεπε να γίνει για να γίνουμε καλύτερη ομάδα), και το σημαντικότερο κερδίσαμε το Σάββατο στον αγώνα με τον Κόροιβο, έναν αγώνα που έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε γιατί προερχόμασταν από 5 σερί ήττες και έπρεπε να αλλάξουμε την εικόνα μας. Ήταν ένα ματς με πάρα πολλή άγχος από την πλευρά μας, όπου αυτό φαίνεται και στο κακό ξεκίνημα με αποτέλεσμα να χάνουμε 08-22 στο δεκάλεπτο και 23-31 στο ημίχρονο! Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλύτερα και γυρίσαμε το ματς, ενώ είχαμε και την ευκαιρία να κερδίσουμε στην κανονική διάρκεια αλλά χάσαμε την τελευταία επίθεση. Τουλάχιστον στην παράταση παίξαμε φανταστικά και κερδίσαμε το παιχνίδι με διάφορα 12 πόντων.
Την Τετάρτη παίζουμε με τον Πανιώνιο. Μεγάλωσα εκεί. Σε αυτό το γήπεδο και αυτήν την ομάδα, άρα για εμένα πάντα είναι ξεχωριστό να γυρνάω για να παίξω εκεί! Ο Πανιώνιος είναι τελευταίος στον βαθμολογικό πίνακα πληρώνοντας το πολύ κακό ξεκίνημα με τα προβλήματα που είχε στην αρχή της χρονιάς. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολύ ένταση γιατί και οι 2 ομάδες θέλουμε την νίκη.
Εύχομαι να είστε καλά και να βλέπετε μπάσκετ»!!!

Σχετικά άρθρα