MVP με τρομερό ποσοστό ο Ιτάνζ

Σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του ο Σάρλ Ιτάνζ. Ο Καμερουνέζος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ συγκέντρωσε την καθολική προτίμηση των φιλάθλων του Δικεφάλου του Βορρά στην σχετική ψηφοφορία για τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας, τον Ιανουάριο.

Όπως ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ στο επίσημο site του συλλόγου:

«MVP Ιανουαρίου αναδείχθηκε ο Σαρλς Ιτάνζ. Ο Καμερουνέζος πορτιέρο διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και το αποδεικνύει στο γήπεδο. Τον Ιανουάριο ήταν απλά απολαυστικός και παρόλο που η ομάδα είχε ατυχή αποτελέσματα στάθηκε στο ύψος και είχε εξαιρετική παρουσία. Αποκορύφωμα ήταν οι δύο επεμβάσεις σε πέναλτι κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ Καλλονής, με την τελευταία μάλιστα να χαρίζει το τρίποντο στην ομάδα μας, ενώ στον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό πήγε να.τριτώσει το καλό αλλά η μπάλα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και έτσι η εκτέλεση του Άλβες κατέληξε στα δίχτυα περνώντας κάτω από το σώμα του τερματοφύλακα της ομάδας μας.

Στην ψηφοφορία ο Ιτάνζ σάρωσε συγκεντρώνοντας το “τρομακτικό” 82% με περισσότερες από 2000 ψήφους. Έγινε έτσι ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας που κατακτά το βραβείο του MVP του μήνα μετά τον Παναγιώτη Γλύκο, ο οποίος το κατέκτησε την περασμένη σεζόν και μάλιστα δύο φορές, μία τον Ιανουάριο και μία τον Φεβρουάριο».

Σχετικά άρθρα