Μεσοβδόμαδη μπασκετική δράση

Αγωνιστική δράση μεσούσης της εβδομάδας στην Α1 μπάσκετ έχει το μενού. Έξι παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα ενώ το ντέρμπι στο ΣΕΦ μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη.
Η αυλαία ανοίγει στις 17:00 με τα τζάμπολ των 5 από τα 6 παιχνιδιών. Ο Πανελευσινιακός υποδέχεται τον Κολοσσό ενώ ο Κόροιβος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι που πατέρας και γιος θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι στους πάγκους των δύο ομάδων.
Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο παιχνίδι κόντρα στον ΚΑΟΔ στο Nick Galis Hall. Ενώ ο Απόλλωνας διασταυρώνει τα ξίφη του με την Κηφισιά την ώρα που ο Πανιώνιος θα έχει μία από τις τελευταίες (αν όχι την τελευταία) ευκαιρίες του για να παραμείνει στην κατηγορία στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο.
Στις 19:00 έχει οριστεί το τζάμπολ του αγώνα του Παναθηναϊκού με τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ. Ο Ιβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση τους τον Νέλσον, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Ενώ και ο Λαουάλ δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος.
Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ θα διεξαχθεί αύριο στις 17:30.
Αναλυτικά:
Τετάρτη 18/2 17:00 Πανελευσινιακός-Κολοσσός 17:00 Κόροιβος Αμαλιάδας-ΠΑΟΚ 17:00 Άρης-ΚΑΟΔ 17:00 Απόλλων Πατρών-Νέα Κηφισιά 17:00 Πανιώνιος-Ρέθυμνο (Novasports 3) 19:00 Παναθηναϊκός-Τρίκαλα (Novasports 3)
Πέμπτη 19/2 17:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ (OTE Sport 3)

Σχετικά άρθρα