Δυάδα από το Λιμπερταδόρες

Πολύ καλή ήταν η χθεσινή βραδιά για τη στήλη μας, καθώς πέρασαν η Εμελεκ (1-0 την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε) και η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε (1-0 την Ατλας), ενώ πήραμε τα χρήματά μας πίσω από τη Σαμόρα (ηττήθηκε 3-2 από τη Μοντεβιδέο έχοντας μείνει με εννέα παίκτες όταν ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1). Δεν ασχολούμαστε με τα δύο παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν βρίσκουμε κάποια αξία σε αυτά. Πορευόμαστε και απόψε με το Κόπα Λιμπερταδόρες.

123 ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ – ΣΠ. ΚΡΙΣΤΑΛ 2 (1) 1,65 (Bet365)
Αναμέτρηση για τον 8ο όμιλο, Ντεπορτίβο Τατσίρα και Ράσινγκ (συναντήθηκαν χθες και η Ράσινγκ νίκησε 5-0) οι άλλες δύο ομάδες. Στηρίζουμε τη φιλοξενούμενη στο +1 κάτι που σημαίνει ότι πληρωνόμαστε σε περίπτωση ισοπαλίας και νίκης, παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω στο ενδεχόμενο της ήττας με ένα γκολ ακριβώς και οδηγούμαστε στον κουβά σε περίπτωση που χάσει με δύο τέρματα και πάνω. Δεν βρίσκουμε αξία ούτως ή άλλως στο «άσο» της Γκουαρανί από την Παραγουάη. Επιστρέφει στο Λιμπερταδόρες έπειτα από 4 χρόνια έχοντας 0-1-16 στα τελευταία 17 παιχνίδια και τελευταία νίκη αυτή επί της Χόρχε Βίλστερμαν το μακρινό 2004. Είναι από τις καλές ομάδες της χώρας, με δυνατή έδρα, αυτό δεν το αμφισβητούμε. Από την άλλη, όμως, υποδέχεται μία ομάδα η οποία δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα. Το ποδόσφαιρο στο Περού δεν απέχει πολύ από αυτό της Παραγουάης. Εχει δώσει προτεραιότητα στο Λιμπερταδόρες, θα είναι ξεκούραστη, αφού στο πρωτάθλημα χρησιμοποιεί τα… δεύτερα (όταν έχει διεθνή παιχνίδια όπως τώρα). Μοναδικό μελανό σημείο το 0-1-6 που έχει στην Παραγουάη, εξ ού και το «διπλό» στο +1.

124 ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ – ΜΠΟΚΑ 1Χ (Δ.Ε.) 1.75 (Bet365)
Αναμέτρηση για τον 5ο όμιλο, Σαμόρα και Μοντεβιδέο οι άλλες δύο ομάδες. Η Παλεστίνο πέρασε στους ομίλους αποκλείοντας την ουρουγουανή Νασιονάλ, εντυπωσίασε στο Απερτούρα της Χιλής με τις εμφανίσεις της. Δεν έχει ξεκινήσει καλά στο Κλαουσούρα, λογικό, αφού έχει στο μυαλό και το Λιμπερταδόρες (παρότι δεν είναι βασικό της στόχος), κάνει και συνεχώς αλλαγές στη βασική ενδεκάδα με αποτέλεσμα να χάνεται η ομοιογένεια. Υποδέχεται την Μπόκα την οποία είδαμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματός της με την Ολίμπο (3-1) και δεν μας ενθουσίασε. Την περιμένουμε καλύτερη από το προηγούμενο εγχώριο τουρνουά (ενισχύθηκε άλλωστε), πιστεύουμε, όμως, ότι χρειάζεται το χρόνο της για να δείξει αυτά που θέλει στον αγωνιστικό χώρο.

Σχετικά άρθρα