Τους… έτρεξε ο Αναστασιάδης (videos)

Μετά από το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στο γήπεδο προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς κόντρα στην Βέροια. Το μενού της Τετάρτης περιελάμβανε διπλή προπόνηση, με την πρωινή να αφιερώνεται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης ενώ το απόγευμα σε παιχνίδι σε μικρό χώρο, δίτερμα σε μισό γήπεδο με τρία τέρματα και δουλειά στην ταχυδύναμη με σπριντ.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έμεινε στο γυμναστήριο με πόνους στο πρώτο μετατάρσιο που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα κι έκανε θεραπεία, όπως και ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος έχει αιμάτωμα στον έσω σφυρό από κλωτσιά που δέχτηκε στο ματς με τον Ατρόμητο.
Ο Παναγιώτης Γλύκος συνέχισε θεραπεία στο τραυματισμένο του γόνατο (κάκωση), ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης προληπτικά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω μικροενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ ο Φάνης Τζανδάρης που ολοκλήρωνε την επανένταξη αισθάνθηκε τον προσαγωγό του βαρύ και προτιμήθηκε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συνέχισε ειδική αγωγή ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης προς το τέλος της προπόνησης δέχτηκε ένα χτύπημα στην κλείδα κι έκανε αμέσως θεραπεία. Τέλος, ο Ράζβαν Ρατς, ο οποίος επέστρεψε από την άδεια που είχε εξασφαλίσει, ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί την Πέμπτη με απογευματινή (17:30) προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Σχετικά άρθρα