Ψηλά στην ατζέντα οι επιθετικοί

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ιβάν Μπρέσεβιτς, σε συνδυασμό με την αυξημένη πιθανότητα (στα όρια της βεβαιότητας) να μην ανανεωθεί το καλοκαίρι η συνεργασία με τον Αλεξ Ντακόλ, πιθανότατα αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ ενόψει καλοκαιριού και της επικείμενης επιστροφής της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου. 

Η αβεβαιότητα που υπάρχει γύρω από τον χρόνο που θα απαιτηθεί για να αποκατασταθεί το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού του Κροάτη, αλλά και το γεγονός ότι ουδείς μπορεί να προδικάσει σε ποια κατάσταση θα επανέλθει (και μάλιστα στη Super League.) υποχρεώνουν τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να ρίχνουν περισσότερες ματιές για φορ κρούσης στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. 

Τονιζόταν μάλιστα χτες από αρμόδια χείλη, ότι με τα νέα δεδομένα, η ΑΕΚ θα πρέπει πλέον να κοιτάξει το καλοκαίρι όχι για έναν, αλλά για δυο καθαρόαιμους επιθετικούς. Έναν πρωτοκλασάτο κι έναν “πιο δεύτερο”. Και τούτο διότι ενόψει Σούπερ Λίγκας μοναδική αξιόπιστη λύση είναι του Χρήστου Αραβίδη. Και κατόπιν του Κρισάντους, τον οποίο όμως πρώτα θα δουν αγωνιζόμενο το προσεχές τετράμηνο οι άνθρωποι της ομάδας, και κατόπιν θα αξιολογήσουν αν είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις του πρωταθλητισμού στη Super League. 

Σχετικά άρθρα