Κάτι διαφορετικό:Ρεβίθια με το τόνο και σπαγγετίνι

<h3><span style="text-decoration: underline;">Υλικά συνταγής</span></h3>
<ul class="ingredients">
<li>2 κ.σ. ελαιόλαδο</li>
<li>1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο</li>
<li>1 σκ. σκόρδο σπασμένη</li>
<li>2 φλ. βρασμένα ρεβίθια</li>
<li>1 κονσέρβα τόνο σε ελαιόλαδο</li>
<li>1 συσκευασία ψιλοκομμένες ντομάτες</li>
<li>2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό</li>
<li>300 γρ. σπαγγετίνι</li>
<li>αλάτι</li>
<li>πιπέρι</li>
<li>λίγο μαραθόσπορο προαιρετικά</li>
<li>λίγο ξύσμα πορτοκάλι προαιρετικά</li>
</ul>
<div class="time"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Εκτέλεση</strong></span></div>
<div class="time"><span style="text-decoration: underline;"><strong><br /></strong></span></div>
<div id="fragment-1" class="news_body"><span>Σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά βάζουμε την κατσαρόλα και ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και αφήνουμε να γίνει διάφανο για 5'. Αν χρησιμοποιήσουμε μαραθόσπορο και ξύσμα τα προσθέτουμε και αφήνουμε 1' να βγάλουν τα αρώματα τους .<br />Προσθέτουμε τις ντομάτες και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10'.<br />Προσθέτουμε τον τόνο που τον διαλύουμε με πιρούνι, το λάδι του και τα ρεβίθια. Αλατοπιπερώνουμε και αποσύρουμε από την φωτιά.<br />Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 5', τα βγάζουμε με τσιμπίδα και όπως στάζουν τα ρίχνουμε στη σάλτσα και βράζουμε για 1' σε δυνατή φωτιά.<br />Αν θέλουμε πιο ζουμερή τη σάλτσα προσθέτουμε λίγο νερό από τα ζυμαρικά. Τα σερβίρουμε αμέσως σε βαθιά μπολ και πασπαλίζουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό.</span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span>www.argiro.gr</span></div>

Σχετικά άρθρα