Πολεμικό τοπίο η Ρώμη (pics+vid)

Διαβάστε ακόμα:
Τα… έσπασαν οι Ολλανδοί στη Ρώμη (video)
Από την Πέμπτη το βράδυ… βράζει η Ρώμη, λόγω των επεισοδίων που έχουν γίνει, με παρουσία Ολλανδών φίλων της Φέγενορντ (παίζει με τη Ρόμα για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ), αλλά οι ταραχές συνεχίστηκαν και την Πέμπτη!
Να θυμίσουμε ότι η ιταλική αστυνομία έχει προχωρήσει από το βράδυ της Τετάρτης σε συλλήψεις, αλλά οι σχεδόν 6.500 οπαδοί της Φέγενορντ προκάλεσαν και την ημέρα του αγώνα πολλά επεισόδια…
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι τεταμένη σε κεντρικές πλατείας της ιταλικής πρωτεύουσας! Οι Ολλανδοί προκαλούν ταραχές και υπό την επήρεια μέθης.
Το… κακό για τις ιταλικές αρχές είναι πως την Πέμπτης, έφτασαν στην χώρα τους οι περισσότεροι Ολλανδοί! Οι συγκρούσεις… άρπαξαν ξανά «φωτιά» από το μεσημέρι της Πέμπτης. Πολλές πλατείες και δρόμοι θύμιζαν πεδίο μάχης.
Ο ιταλικός Τύπος εκφράζει τον έντονο προβληματισμό τους με την κατάσταση που επικρατεί λίγες ώρες πριν από τον αγώνα της Ρόμα με τη Φέγενορντ! Όπως τονίζεται πολλοί Ολλανδοί έχουν μεταβεί στη Ρώμη χωρίς να έχουν εισιτήρια και οι ιταλικές αρχές φοβούνται για τα χειρότερα…
 

Σχετικά άρθρα