Καραπαπάς: «Και πάλι σφαγιαστική διαιτησία»

Στον Ολυμπιακό ήταν σε έξαλλη κατάσταση για τη διαιτησία του Αυστριακού ρέφερι στο Κίεβο, ειδικά για το πέναλτι που δεν έδωσε στο 90 και για ένα ακόμα λίγο νωρίτερα στον Ελαμπντελαουί.

Εκ μέρους της διοίκησης του Ολυμπιακού ο διευθυντής επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς έκανε την ακόλουθη δήλωση στις κάμερες:, αμέσως μετά το παιχνίδι:

«Είναι η δεύτερη φορά μετά το Μάλμε που έχουμε σφαγιαστική διαιτησία στην Ευρώπη. Φαίνεται ότι τα βρωμόνερα από την Ελλάδα έχουν φτάσει στην Ευρώπη.

Ας μας σφυρίζει από εδώ και πέρα στην Ευρώπη μόνον ο Χιου Ντάλας ή ο Αλαφούζος», δήλωσε με σαφώς ειρωνική διάθεση ο εκπρόσωπος της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Από πλευράς ερυθρολεύκων θεωρούν ότι ο θόρυβος για τις διαιτησίες από τους αντίπαλους του Ολυμπιακού στην Ελλάδα έχει επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η ομάδα από τους διαιτητές στην Ευρώπη. Και ότι έχει παίξει ρόλο ο Σκωτσέζος με όσα έχει ακούσει στο διάστημα που συνεργάστηκε με την Ομοσπονδία για θέματα διαιτησίας. Για τον Αυστριακό διαιτητή λεγόταν μάλιστα ότι αυτό ήταν ένα από τα τελευταία του ματς στην Ευρώπη, με σαφή υποννοούμενα για τις αποφάσεις του.

Σχετικά άρθρα