Lebara Talk: Διαθέσιμη και στην Ελλάδα η εφαρμογή τηλεπικοινωνιών για μετανάστες

[Δ.Τ.]

Η επωνυμία Lebara, η οποία θεωρείται το σήμα κατατεθέν στην επικοινωνία, για τις κοινότητες των μεταναστών σε ολόκληρο τον κόσμο, επεκτείνει τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας της σε νέες αγορές με την έναρξη της εφαρμογής Lebara Talk. Με γνώμονα την ευκολία στην χρήση και την απλή και χωρίς χρέωση λήψη της εφαρμογής τόσο στην ομιλία όσο και στα μηνύματα αλλά και με βασικό χαρακτηριστικό την γρήγορη και εύκολη αύξηση του ορίου ομιλίας, η Lebara εξελίσσετε σε ένα στρατηγικό «εταίρο» στις κοινότητες μεταναστών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με το διπλασιασμό του υπάρχοντος αριθμού τοπικών καταστημάτων που προσφέρουν υπηρεσίες αύξησης ορίου ομιλίας, η Lebara κλιμακώνει γρήγορα την προσωπική προσέγγιση της σε νέους χρήστες, ενώ προσφέρει και τη δυνατότητα της μεταφοράς μονάδων τόσο ηλεκτρονικά όσο και μέσα από την εφαρμογή.

Η εφαρμογή Lebara talk είναι διαθέσιμη δωρεάν για Android και iOS smartphones και έχει λανσαριστεί αρχικά στις εξής έξι γλώσσες: Αγγλικά, Κινέζικα (Mandarin) Αραβικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Ινδονησιακά.

Για τα μοναδικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής Lebara Talk, ο κος. Yoganathan Ratheesan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ομίλου Lebara, δήλωσε:

“Από την εμπειρία μας γνωρίζουμε ότι δεν έχουν όλοι πρόσβαση σε τραπεζικό λογαριασμό, και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος ο οποίος μας ώθησε σε συνεργασία με τα τοπικά καταστήματα που προσφέρουν την υπηρεσίες μεταφοράς μονάδων και αύξησης ορίου ομιλίας με μετρητά. Έχουμε υιοθετήσει την ίδια προσέγγιση για το Lebara Talk σε παγκόσμια βάση για να γίνει η εφαρμογή όσο το δυνατόν περισσότερο προσβάσιμη και σε κοινωνικά ασθενέστερες ομάδες”

Τα Βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής Lebara Talk είναι τα εξής:

  • Ευκολία: Εντοπίστε το τοπικό κατάστημα που προσφέρει τις υπηρεσίες Lebara Talk και κάντε την συνδιαλλαγή σας με μετρητά ή με κάρτα, καθώς και μέσα από την ίδια ττην εφαρμογή ή διαδικτυακά.
  • Απλότητα: Η εφαρμογή δουλεύει κανονικά σε όλα τα δίκτυα, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε την υφιστάμενη κάρτα SIM.
  • Διαφάνεια: Δείτε τις τιμές πριν κάνετε μια κλήση, έτσι ώστε να ξέρετε τι ξοδεύετε στο χαμηλό κόστος των διεθνών κλήσεων.
  • Εκπτώσεις: Κερδίστε ακόμη περισσότερο με το «πακέτο» Super Savers στους αριθμούς που καλείται τακτικά.
  • Αξιοπιστία: Βιώστε την τέλεια συνομιλία με τους φίλους και συγγενείς χάρη στην άριστη ποιότητα HD κλήσεων μέσω WiFi.
  • Δωρεάν συνομιλίες: Συνομιλήστε με άλλους χρήστες της εφαρμογής Talk με μηδενικό κόστος.

Σχολιάζοντας τo λανσάρισμα της εφαρμογής, ο Ratheesan εξήγησε,

“Είναι καθημερινή δέσμευσή μας να βοηθάμε τους ανθρώπους να συνδέονται επικοινωνιακά ανεξάρτητα από σύνορα, γενιές και πολιτισμούς. Η εικόνα που αποκομίζουμε από αυτό, σε συνδυασμό με μια πρόσφατη έρευνα επιβεβαιώνει ότι η Lebara είναι συνεπής, έχει συνάφεια καθώς επίσης έχει κερδίσει και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, στοιχεία που μας δίνουν ακόμα πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση να ξεκινήσουμε αυτό το νέο και συναρπαστικό κεφάλαιο”

Η Lebara είναι δεσμευμένη να εκπληρώσει τις επικοινωνιακές ανάγκες των κοινοτήτων των μεταναστών σε όλο τον κόσμο και έχει καθιερωθεί ως μια αξιόπιστη, βραβευμένη ευρωπαϊκή επωνυμία, η οποία παρέχει χαμηλού κόστους, pay as you go κινητές υπηρεσίες σε πάνω από πέντε εκατομμύρια ανθρώπους.

Κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή Lebara Talk σήμερα από το App Store ή το Google Play, ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.Lebara.com/talk για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή και τις χρεώσεις ανά χώρα επικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα