Τιμά τη μνήμη του Βιλανόβα η «Μπάρτσα»!

Κανείς δε ξεχνά τον Τίτο Βιλανόβα! Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα εδώ και ένα χρόνο δεν είναι κοντά μας, καθώς νικήθηκε από τον καρκίνο και η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» τιμά τη μνήμη του πρώην προπονητή της, με μια πραγματικά ξεχωριστή κίνηση, καθώς έδωσε το όνομά του σ’ ένα από προπονητικά γήπεδα της ομάδας στο «Ζοάν Γκαμπέρ». Ο Τίτο Βιλανόβα λάτρευε άλλωστε να πηγαίνει στον συγκεκριμένο χώρο, τόσο όταν δούλευε στις ακαδημίες του ισπανικού συλλόγου ομάδας, όσο και όταν ήταν προπονητής της ανδρικής ομάδας…
Η σχετική εκδήλωση έγινε την Παρασκευή και το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της «Μπάρτσα, Χοσέ Μαρία Μπερτομέου, ο οποίος είπε: «Από εδώ και πέρα, όλες οι γενιές ποδοσφαιριστών που θα έρχονται να προπονούνται στο αθλητικό κέντρο «Ζοάν Γκαμπέρ», θα γνωρίζουν ποιος ακριβώς ήταν ο Τίτο Βιλανόβα».
Από την πλευρά της η σύζυγος του Τίτο Βιλανόβα, Μόντσε Σορέ, ανέφερε: «Ο Τίτο λάτρευε να ερχόταν εδώ. Πάντα έλεγε πως ήταν τιμή για τον ίδιο να προπονεί την κορυφαία ομάδα του κόσμου, ενώ λάτρευε και τους παίκτες. Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να τον θυμόμαστε όλοι. Όλοι μαζί, με ένα χαμόγελο».

Σχετικά άρθρα