«Άνοιξη» για Ντόρτμουντ, «χειμώνας» για Στουτγάρδη (video)

Τα… πάνω της έχει πάρει η Ντόρτμουντ, η οποία για την 22η αγωνιστική της μπουντεσλίγκα πέτυχε νέα νίκη, αυτή την φορά στην Στουτγάρδη με 3-2 και έτσι βρέθηκε ακόμα πιο μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις. Η γηπεδούχος (έχει τον Χουμπ Στέφενς στον πάγκο της) έμεινε για έναν ακόμα αγώνα χωρίς νίκη, είναι στην τελευταία θέση και παρέμεινε στο -3 από την 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ για την παραμονή… Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έπαιξε σε όλο τον αγώνα για την Ντόρτμουντ!

Το ματς… επιφύλασσε δυο γκολ στο τέλος, αλλά η Ντόρτμουντ έφτασε στην 3η σερί νίκη. Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε με τον Ομπαμεγιάνγκ στο 25’ και η Στουτγάρδη ισοφάρισε στο 32’ με τον Κλέιν. Η Ντόρτμουντ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 39’ με τον Γκιουντογκάν! Το 1-2 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Η φιλοξενούμενη σκόραρε στο 89’ με τον Ρόις, ο οποίος πέτυχε το 3-1 για την ομάδα του, και ο Νιντερμάιερ στο 90’+1 διαμόρφωσε το τελικό 2-3!

Οι συνθέσεις
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Ούλριχ, Σβάαμπ (77’ Κόστιτς), Μπάουμγκαρτλινγκερ, Νίντερμαϊερ, Σακάι, Ντιέ, Γκουρέζο (56’ Λάιτνερ), Κλάιν, Χλούσεκ (73’ Ιμπίσεβιτς), Χάρνικ, Βερνέρ.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Παπασταθόπουλος, Σμέλτσερ, Γκουντόγκαν, Σαχίν, Καμπλ (46’ Μκιταριάν), Καγκάβα (69’ Μπλατζικόφσκι), Ρόις (90’ Γκίντερ), Αουμπαμεγιάνγκ.

Σχετικά άρθρα