Δυνατά για νίκη στη Λεωφόρο

Για τους τρεις βαθμούς και τη νίκη αντιστροφής του κλίματος θα παίξει στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός. Σύνθημα διοίκησης και Περέιρα, πεισμωμένοι οι παίκτες. Δίπλα στην ομάδα ο Μαρινάκης.

Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι και με ισοπαλία στο αυριανό ντέρμπι ουσιαστικά θα εξασφαλίσει τον τίτλο διατηρώντας την απόσταση των 6 βαθμών από τον Παναθηναϊκό, όμως το γενικό σύνθημα στην ομάδα είναι «όλα για νίκη στη Λεωφόρο».

Αυτό θα πει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες, τους οποίους πρόκειται να συναντήσει στη σημερινή προπόνηση, αυτό τόνισε και ο Βίτορ Περέιρα στην ομιλία του, ζητώντας αποφασιστικό και γενναίο παιχνίδι, με συνεχή προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι. «Με την Ντνίπρο θα ασχοληθούμε ξανά από την Δευτέρα, τώρα σκεφτόμαστε το ντέρμπι και πρέπει να παίξουμε σαν άντρες για να πάρουμε τη νίκη». Διπλό στη Λεωφόρο είναι η απαίτηση και του κόσμου της ομάδας, κάτι που τόνιζαν στους ποδοσφαιριστές σε ήρεμες συζητήσεις στο αεροδρόμιο του Κιέβου φίλοι του Ολυμπιακού που επέστρεφαν από την Ουκρανία.

Το μεσημέρι θα γίνει η τελευταία προπόνηση και θα βγει η αποστολή. Για την ενδεκάδα ο Περέιρα ετοιμάζει αλλαγές, με υποψήφιους τον Φορτούνη, τον Αυλωνίτη, τον Μιλιβόγεβιτς και τον Ντουρμάζ. Λογικά δεν θα ξεκινήσουν οι Αφελάι και Σαντάνα, ενώ μπορεί για πρώτη φορά να είναι μαζί στο αρχικό σχήμα ο Φορτούνης με τον Τσόρι.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι παρών στο ντέρμπι, όπως έχει κάνει σε όλα τα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια στη φετινή περίοδο. Και στη χτεσινή σύσκεψη δόθηκαν όλες οι εγγυήσεις και το σχέδιο για την μετάβαση και την παρουσία του στο γήπεδο δίχως προβλήματα.

Σχετικά άρθρα