Επιλογές από Αργεντινή, Χιλή και Μεξικό

292    ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ – ΑΝΤΟΦΑΓΚΑΣΤΑ    Over    1,65 (Bet365)
Αμφότερες προσφέρουν γκολ και θέαμα στα παιχνίδια τους. Πηγαίνουμε στο over για τους εξής λόγους: 1) Παρουσιάστηκε στα 3 από τα τελευταία 4 μεταξύ τους στο γήπεδο της Ουατσιπάτο. 2) Η γηπεδούχος έχει 6 σερί over εντός έδρας και 16 στα τελευταία 18 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 3) Βρήκε δίχτυα στα τελευταία 9 ματς στο «Λας Ιγκέρας». 4) Η Αντοφαγκάστα μετράει 3 σερί over εκτός έδρας και 5 στα τελευταία 6 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 5) Σκόραρε στα 8 από τα τελευταία 9 μακριά από το «Ρεγκιόναλ».

297    ΒΕΛΕΣ – ΚΡΟΥΣΕΡΟ    1    1,65 (Bet365)
Η Βέλες ξεκίνησε με το.. δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Αργεντινής κερδίζοντας 2-0 την Αλντοσίβι παρότι υποχρεώθηκε να παίξει με δέκα παίκτες από το 40’ (ήταν 1-0 το ματς σε εκείνο το λεπτό). Υποδέχεται τώρα μία ακόμη νεοφώτιστη την Κρουσέρο η οποία έμεινε στο 0-0 με την Τίγκρε την προηγούμενη αγωνιστική χάνοντας πέναλτι. Υπάρχει σαφέστατη διαφορά δυναμικότητας, αλλά και βάρους φανέλας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Επιπλέον, η φιλοξενούμενη στηρίζεται ως επί το πλείστον στην έδρα της για να παίρνει αποτελέσματα, αυτό θα το διαπιστώσουμε και στην πορεία. Εκτός του «Αντρές Γκουαρουραρί» αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Περιμένουμε να περάσει ένα δύσκολο βράδυ και να ηττηθεί στο «Χοσέ Αμαλφιτάνι».

299    ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ    1    2,15 (Bet365)
Η Μοντερέι προχώρησε σε αλλαγή προπονητή προκειμένου να δει… άσπρη μέρα. Τη θέση του… άνευρου Μπάρα πήρε ο Μοάμεντ ο οποίος στο Απερτούρα που μας πέρασε κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Κλαμπ Αμέρικα. Απολύθηκε μετά το πέρας αυτού επειδή η ομάδα δεν προσέφερε γκολ και θέαμα. Στο Μεξικό αναδείχθηκε πρωταθλητής και στην Τιχουάνα, ήταν μία επιτυχία που χαρακτηρίζεται… κολοσσιαία, αναλογιζόμενοι το όνομα της τότε ομάδας του (δεν έχει καμία σχέση με τα… μεγαθήρια της χώρας). Αναμένουμε να κάνει πολύ καλή δουλειά στη Μοντερέι η οποία διαθέτει το τρίτο ακριβότερο ρόστερ στη χώρα και έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η ψυχολογία της ανέβηκε ήδη αν λάβουμε υπόψη μας το 5-0 μεσοβδόμαδα επί της Αλταμίρα στο Κύπελλο. Υποδέχεται την Κερέταρο η οποία δεν… στρίβει (1 νίκη σε 6 αγώνες στο πρωτάθλημα) και έχει τραγική παράδοση (0-2-10 στην έδρα της αντιπάλου της). Συν το ότι, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση ο προπονητής της Αμπρίς και… ακούει τη γκρίνια των οπαδών της ο Ροναλντίνιο επειδή δεν προσφέρει τα αναμενόμενα.

Σχετικά άρθρα