Η Μάλαγα… ξέρανε τη «Μπάρτσα» (video)

Μπάτσα… από τη Μάλαγα δέχτηκαν οι «μπλαουγκράνα» στο «Καμπ Νόου» για την24η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς η ομάδα της Ανδαλουσίας… άλωσε την έδρα της αντιπάλου της, φτάνοντας σε πολύ μεγάλη νίκη με 1-0!
Η Μπαρτσελόνα έχασε μετά από 11 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, και έτσι η Ρεάλ Μαδρίτης, εάν νικήσει την Κυριακή εκτός με την Έλτσε, θα πάει στο +4 από την αντίπαλό της. Η φιλοξενούμενη επέστρεψε στις επιτυχίες και είναι πλέον στο -3 από την 6η θέση και τη Βιγιαρεάλ…  

Η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ κακή και παρότι δέχτηκε νωρίς το γκολ, δεν μπόρεσε να το γυρίσει. Η Μάλαγα… πάγωσε τους γηπεδούχους στο 7’. Ο Χουάνμι εκμεταλλεύτηκε την… φοβερή γκέλα του Ντάνι Άλβες και σκόραρε από κοντά. Στη συνέχεια του πρώτου μέρους, οι «μπλαουγκράνα» ήταν εγκλωβισμένοι από την τακτική της Μάλαγα και δεν απείλησαν…
Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε, η Μπάρτσελόνα δεν βρήκε ρυθμό και έτσι ήρθε η ήττα από την Μάλαγα! Σε μια σπουδαία φάση των γηπεδούχων, ο Πέδρο από κοντά σημάδεψε άουτ!

Οι συνθέσεις
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντάνι Άλβες (73′ Μαστσεράνο), Πικέ, Ματιέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ραφίνια (63′ Ράκιτιτς), Ινιέστα (67′ Πέδρο), Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.
ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Ροσάλες, Ανχελέρι, Ουελίγκτον, Μιγκέλ Τόρες, Σέρτζι Νταρντέρ, Ρέθιο, Ρικάρντο Όρτα (79′ Ντούντα), Σάμου Καστιγιέχο, Σάμου (85′ Μποκά), Χουάνμι (50′ Ανιόρ).

Σχετικά άρθρα