Γκρανέρο: «Δεχόμαστε φθηνά γκολ»

Με τις φήμες να φουντώνουν ότι ο Κάρλος Γκρανέρο βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου, ο  Ισπανός τεχνικός μίλησε για την ευκολία που δέχεται γκολ η Βέροια
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
“Ήμασταν αισιόδοξοι για τον αγώνα και πιστέψαμε πως αν κερδίζαμε σήμερα, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε να βρεθούμε σε υψηλές θέσεις της βαθμολογίας αλλά η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική για εμάς. Ήμασταν πολύ αδύναμοι και δεν είχαμε συγκέντρωση αμυντικά. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ που μας αποσυντόνισε και που έκρινε το ματς”.
 “Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό αλλά παραμένουμε με την λύπη της κακής εικόνας στο πρώτο ημίχρονο που καθόρισε το αποτέλεσμα. Πέρα από το γκολ μας στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε την ευκαιρία του Ναζλίδη αλλά κι άλλες που αν έβρισκαν στόχο ίσως να μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι στο ματς. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε να οριοθετήσουμε νέους στόχους και το πώς θα καταφέρουμε να φέρουμε όσο πιο ψηλά γίνεται την ομάδα στο τέλος της χρονιάς”.
Για το αμυντικό κομμάτι: “Οι μεγάλες ομάδες φτιάχνονται από πίσω. Εμείς δεχόμαστε γκολ που δεν έπρεπε να δεχτούμε στην κατηγορία. Αυτό με στενοχωρεί και είμαι απαισιόδοξος. Ίσως εγώ, ίσως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, μάς έκανε να ανεβάσουμε ψηλά τον πήχη και να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε και που βρισκόμαστε”.

Σχετικά άρθρα