Ημιτελικός σαν… τελικός

Μία γεμάτη Κυριακή έχει το σημερινό μενού. Πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού ντέρμπι στη Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στην Πυλαία δίνεται μία άλλη μάχη. Εκείνη της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.
Μετά από… τρικυμία ο ΠΑΟΚ έμαθε μέσω του ΑΣΕΑΔ ότι αντίπαλος του στον ημιτελικό του Κυπέλλου θα είναι ο Παναθηναϊκός (17:00). Για τους γηπεδούχους το παιχνίδι είναι ίσως το σημαντικότερο της χρονιάς καθώς με νίκη παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό που περιμένει ο Απόλλωνας Πάτρας.
Ο ΠΑΟΚ έχει 16 ολόκληρα χρόνια να σηκώσει το Κύπελλο και αποτελεί για αυτόν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία. Εξάλλου η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου έχει επικρατήσει στο παιχνίδι με τον νταμπλούχο Ελλάδας στο ματς του πρωταθλήματος και θέλει να το επαναλάβει.
Από την μεριά ο πολυνίκης του θεσμού Παναθηναϊκός, έχει μεν τον πρώτο λόγο, ωστόσο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αισθάνεται άνετα. Χωρίς τον Γκάνι Λαουάλ έχει ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη η ομάδα του Ιβάνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος θέλει να σηκώσει την πρώτη του κούπα στην Ελλάδα και ο δρόμος περνάει από την Πυλαία.
Εκτός για τον ΠΑΟΚ είναι ο Χαραμπίδης και Κακαρούδης ενώ η συμμετοχή του Μαργαρίτη θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Κατάμεστη αναμένεται η Πυλαία με τους φίλους του ΠΑΟΚ να δίνουν δυναμικά το παρόν.
Διαιτητές του ημιτελικού θα είναι οι Γκόντας, Καρακατσούνης και Ψαριανός.

Σχετικά άρθρα