Πάλη… παραμονής στη Σούπερ Λιγκ

Πέρα από το ντέρμπι της Λεωφόρου που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ υπάρχουν και άλλα παιχνίδια τα οποία γίνονται σήμερα.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Περιστέρι στις 15:00, με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια να θέλει τη νίκη μετά την τεσσάρα κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική. Από την άλλη μεριά ο ΟΦΗ προέρχεται από τον ήττα στην Κρήτη από τον Παναθηναϊκό (2-3) και βρίσκεται με το ένα πόδι στην Football League.

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Λεβαδειακό (17:15) και οι δύο ομάδες καίγονται για τους 3 βαθμούς στη μάχη για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Ο Πανιώνιος με εξαιρετική εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα ενώ ο Λεβαδειακός γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Βέροια.

Τέλος ο Πλατανιάς διασταυρώνει τα ξίφη του με την Κέρκυρα (17:15) στα Χανιά. Οι φιλοξενούμενοι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ενώ από την άλλη μεριά οι Κρητικοί με νίκη κάνουν άλμα παραμονής. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το στείρο 0-0 με την Ξάνθη ενώ η Κέρκυρα επικράτησε με 2-0 της Καλλονής.

Σχετικά άρθρα