Επιλογές από Ισπανία, Μεξικό και Αργεντινή

Το over της Ουατσιπάτο με τη Αντοφαγκάστα (2-0) μας χάλασε το απόλυτο το χθεσινό βράδυ, καθώς περάσαμε τους «άσους» των Βέλες (2-1 την Κρουσέρο) και Μοντερέι (2-1 την Κερέταρο).
337   ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ     1         1,70 (Bet365)
Η Πονφεραντίνα… ψάχνει την πρώτη της εντός έδρας νίκη μέσα στο 2015 (0-1-2 μέχρι τώρα, οι ήττες από την πανίσχυρη Χιχόν και τη Νουμάνθια την οποία νικούσε 1-0 μέχρι το 89’ και η ισοπαλία με τη Σανταντέρ στο 91’). Ακόμη κι έτσι πάντως, διαθέτει μία από τις ισχυρότερες έδρες στη κατηγορία (6-4-2). Είναι ομάδα που σκοράρει στο γήπεδό της (23 γκολ σε 12 ματς έναντι 11 σε 13 εκτός). Υποδέχεται τη Σαμπαντέλ την οποία νίκησε 3-1 πρόπερσι και 2-0 πέρυσι. Η αντίπαλός της… εξαφανίζεται εκτός έδρας (1-2-9), βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει 1 νίκη στα τελευταία 15 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (επί της προτελευταίας Ουέλβας εντός έδρας με 1-0). Καλύτερη ευκαιρία δεν θα μπορούσε να βρεθεί για την Πονφεραντίνα ώστε να… γυρίσει τον διακόπτη στο γήπεδό της.
377   Λ. ΝΕΓΚΡΟΣ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ                 2         2,50 (Bet365)
Η κατάσταση δυσκόλεψε για τα καλά για τη Λεόνες Νέγκρος μετά τις νίκες των Πουέμπλα (2-1 τη Μονάρκας), Βερακρούζ (3-0 την Τολούκα) και Γουαδαλαχάρα (2-1 την Κρουζ Αζούλ) το διήμερο που μας πέρασε, μόνο με… θαύμα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Δεν είναι μόνο που δεν παίζει μπάλα, αλλά, κυρίως, ότι αδικείται συστηματικά από τη διαιτησία. Δηλαδή, και να μπορεί να πάρει αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο, δεν την αφήνουν να τα πάρει. Είναι ομάδα με δυσκολία στο γκολ και απόψε κατεβαίνει χωρίς τον πρώτο σκόρερ, αλλά και καλύτερο παίκτη της, τον Μαρτίνες (6/3) και με την ψυχολογία υπό το μηδέν λόγω των αποτελεσμάτων των υπολοίπων ομάδων με τις οποίες δίνει μαζί τους τη μάχη για την παραμονή. Η αντίπαλός της, είναι σε φουλ φόρμα, διαθέτει ποιότητα από τη μέση και μπροστά, σκοράρει με ευκολία, παρουσιάζεται, πλέον, βελτιωμένη και στα εκτός έδρας παιχνίδια της και μας προσφέρεται σε μία απόδοση την οποία θεωρούμε κάτι παραπάνω από καλή.
380   ΤΕΜΠΕΡΛΙ – ΜΠΟΚΑ                          2         1,75 (Bet365)
Δεν τίθεται κανένα θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Τέμπερλι μπορεί να νίκησε την περασμένη εβδομάδα την Μπάνφιλντ (1-0), το αποτέλεσμα, όμως, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του αγώνα. Μονότερμα την έπαιζε η αντίπαλός της, η ίδια είχε σε εκπληκτικό βράδυ τον τερματοφύλακά της και πήρε το τρίποντο με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 91’. Η Μπόκα από την άλλη, έχει δύο ενδεκάδες ισάξιες (μία για το πρωτάθλημα και μία για το Λιμπερταδόρες), βρίσκει με ευκολία δίχτυα και παρότι δεν βρίσκεται στο 100% της ετοιμότητάς της είναι το απόλυτο φαβορί στο αποψινό ματς. Κανονικά πρέπει να κάνει… περίπατο.

Σχετικά άρθρα